Bir Türk ilk kez bu onura erişti! Dünya Kupası tarihinde bir ilk: Dünya onu konuşuyor

Bir Türk ilk kez bu onura erişti! Dünya Kupası tarihinde bir ilk: Dünya onu konuşuyor

TRT ekranlarında izleyiciyle buluşan Dünya Kupası'nda yaşanan sürpriz gelişme Türk futbolseverler başta olmak herkesi şaşırttı. Dünya Kupası tarihinde ilk kez bir Türk sanatçı sahne alacak.

Dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin takip ettiği 2022 Dünya Kupası, Katar'ın Al Kor kentindeki Al Bayt Stadı'nda oynanan Katar-Ekvador karşılaşmasıyla başladı. Katar, ev sahibi takımı Fenerbahçe'nin golcüsü Valencia'nın golleriyle 0-2 mağlup etti. Turnuvanın ikinci gününde ise İngiltere ile İran karşı karşıya gelirken İranlı futbolcular, ülkelerinde yaşanan olayları protesto etmek için karşılaşma öncesinde milli marşlarını söylemediler.

İranlı futbolcuların bu hareketi turnuvaya damga vurdu. Turnuvanın şuana kadar ki en büyük sürprizine ise dün Arjantin'i 2-1 mağlup eden Suudi Arabistan imza attı.

DÜNYA KUPASI TARİHİNDE İLK

TRT ekranlarında izleyiciyle buluşan Dünya Kupası'nda yaşanan sürpriz gelişme ise Türk futbolseverler başta olmak herkesi şaşırttı. Dünya Kupası tarihinde ilk kez bir Türk sanatçı sahne alacak.

Zeynep Bastık, 24 Kasım günü Katar 2022 Dünya Kupası Al Khor Al-Bayt Stadyumu'nda; Nicki Minaj, Maluma, Myriam Fares, BTS, Black Eyed Peas, J Balvin, Shakira, Nora Fatehi ve Patrick Nnaemeka Okorie gibi yıldız isimler ile performans sergileyecek.

FiKp0VlXwAE3BOV

24 Kasım, Dünya Kupası'nın en güzel günlerinden biri olarak gösteriliyor. Portekiz ile Gana mücadelesinin ardından Brezilya ile Sırbistan karşı karşıya gelecek. Dev maçların olduğu gün sahne alacak Zeynep Bastık, tüm dünyaya şarkılarıyla seslenecek.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Ünlü şarkıcı Bastık, bu haberi sosyal medya hesabından "Heyecanlı ve gururluyum" notuyla paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN