Bjelica'dan Abdullah Avcı'ya gönderme: Hırvat teknik adam Abdullah Avcı'yı hedef aldı!

Bjelica'dan Abdullah Avcı'ya gönderme: Hırvat teknik adam Abdullah Avcı'yı hedef aldı!

Süper Lig'deki son 3 maçından zaferle ayrılan Trabzonspor, yarın akşam Başakşehir'in konuğu olacak. Zorlu karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenleyen Hırvat teknik adam Bjelica, Karadeniz ekibinin eski hocası Abdullah Avcı'yı hedef aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Alanyaspor'u 5-1 ile geçen son şampiyon Trabzonspor, yarın akşam deplasmanda Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Bordo-mavili ekibi Hırvat teknik adamı Nenad Bjelica, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de 3 maç üst üste en az 4 gol atan Karadeniz ekibi yarın akşam ligin son maçında Başakşehir'in konuğu olacak. Zorlu karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenleyen Bjelica'nın açıklamaları, bordo-mavili ekibin eski teknik adamı Abdullah Avcı'ya gönderme olarak yorumlandı.

Bordo-mavili ekibe imza attığı gün takımdaki oyuncuların mental olarak bitik durumda olduğunu kaydeden başarılı teknik adam, göreve geldiği gün takımda hoşuna gitmeyen şeyler gördüğü ancak kendi kurallarını koyarak bu durumu düzelttiğini duyurdu.

'TAKIM MENTAL OLARAK YIKIMA UĞRAMIŞTI'

Hırvat teknik adam açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Takıma geldiğim ilk günlerde mental olarak yıkıma uğramış bir takım vardı. Sivasspor maçı öncesi yaptığımız ilk antrenmanın başlangıcında bile hoşuma gitmeyen şeyler görmüştüm. Kendi kurallarımızı getirip kendi düzenimizi oluşturmak zorundaydık. Hoşuma gitmeyen şeyleri gördükten sonra oyuncularla konuşup kurallarımızı aktararak şu an gayet iyi bir seviyeye ulaştık. Takım koşmaya, mücadele etmeye, gol atıp kalesini korumaya istekli vaziyette. Bu açından bakınca 14-15 tane koşmaya, çalışmaya her zaman hazır oyuncu grubumuz olduğunu söyleyebilirim. Bizim de iyi ve kötü dönemlerimiz olacaktır ama genele bakarsak iyiye giden bir durumdayız. Son 3 haftada yakaladığımız iyi ritmi daha fazlasıyla sürdürerek belki daha da üstüne çıkarak büyük başarılar sağlayabiliriz”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN