Bu transferlerden sonra Fenerbahçe şampiyon olamazsa fatura Ali Koç'a değil İsmail Kartal'a çıkar

Bu transferlerden sonra Fenerbahçe şampiyon olamazsa fatura Ali Koç'a değil İsmail Kartal'a çıkar

Süper Lig'in 20. haftasında zorlanmasına rağmen Gaziantep FK'yı deplasmanda 1-0 yenen Fenerbahçe'de 3 puan sevinci yaşanırken, 90 dakikanın ardından Ümit Özat'ın BTV kanalında yaptığı değerlendirmeler oldukça dikkat çekti.

Zorlansa da Gaziantep FK'yı İrfan Can Kahveci'nin kafa golüyle geçen ve 20. haftayı lider kapatan Fenerbahçe'de 3 puan sevinci yaşanırken, Ali Koç'un yeni transferlerinden Bonucci'nin performansı ise alkış topladı.

ALİ KOÇ BÜTÜN TRANSFERLERİ YAPTI

90 dakikanın ardından BTV kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Ümit Özat, şampiyon olunmaması halinde faturanın İsmail Kartal'a çıkacağını belirtilirken, ünlü yorumcunun 'Ali Koç iğne deliği kadar açık bırakmadı' sözleri oldukça dikkat çekti.

İşte eski Fenerbahçe kaptanının değerlendirmeleri...

Gaziantep gerektiği gibi oynadı ama çabuk çıkamadı. Bonucci oyuna girdi kale kapısı gibi Fenerbahçe'nin duvarı oldu. Serdar'ın, Samet'in, Djiku'nun olduğu yerde... Högh'den sonra Fenerbahçe tarihinin topu en iyi sokan stoperlerinden biri.

ORTA SAHADA FRED KRUNİC OYNAR

Oyundan çıkacak adam Cengiz değildi. Cengiz'i çıkarıp İrfan'ı aldı. Tadic'i daha erken oyundan alabilirdi. Gaziantep'in gol atacak bir durumu yoktu. Bonucci'nin olduğu yerde Fred-Krunic ikilisi daha iyi olabilir.

aw119782-17.jpg

İSMAİL KARTAL ÇOK CESURDU

İsmail Kartal ilk defa çok cesur bir şekilde değişikliklerini erken yaptı. Fenerbahçe ilk defa galiba ilk 10 dakikada gol bulamadı. Gaziantep sadece savunma çalışmış o kadar. Gaziantep'te Arda diye bir stoper benim eski öğrencimdir, Arda senede 4-5 tane penaltı yaptırır öyle dengesiz bir stoperdir.

BATSHUAYİ VE TADİC KIRMIZI GÖRMELİYDİ

Batshuayi'nin yaptığı faul kırmızı kart. Gol ne kadar ofsayt değilse Batshuayi'nin pozisyonu da net kırmızı kart. Tadic'in Gaziantepli futbolcuya attığı dirsek direkt kırmızı kart.

FATURA İSMAİL KARTAL'A ÇIKAR

5 senedir başarısızlık Ali Koç'a yazıyordu ama bu sene asla! Bu sene eğer şampiyon olunmazsa fatura İsmail Kartal'a kesilir. Ali Koç yaptığı transferlerle iğne deliği kadar yer bırakmadı.

aw119802-01.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN