Bunu kimse beklemiyordu: Galatasaray'a dava açan Sofiane Feghouli Süper Lig'e geri döndü! Yeni takımı herkesi şaşırttı

Bunu kimse beklemiyordu: Galatasaray'a dava açan Sofiane Feghouli Süper Lig'e geri döndü! Yeni takımı herkesi şaşırttı

Galatasaray formasını 5 sezon boyunca terleten Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli, yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılmıştı. Alacaklarını temin edebilmek için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet eden yıldız futbolcu, Süper Lig'e geri döndü. Cezayirli yıldızın yeni takımı ise herkesi şaşırttı.

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra kulüpsüz kalan ve alacaklarının ödenmesi için sarı-kırmızılı ekibi FIFA'ya şikayet eden Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli Spor Toto Süper Lig'e geri döndü.

2017 yılında sarı-kırmızılı takımla 5 yıllık sözleşme imzalayan ve sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray'dan ayrılarak kulüpsüz kalan Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli geçtiğimiz günlerde, alacaklarını temin edebilmek için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet ettiğini açıklayarak "Galatasaray'daki alacağımı tahsil etmek için çok uğraştım, bizzat Dursun Özbek ile çözüm bulmaya çalıştık fakat bu imkansızdı. Bu transfer döneminde ekonomik sıkıntıların olmadığını gördüm. Avukatıma, Galatasaray'ın borcu neyse almasını söyledim." demişti.

soso.jpg

GALATASARAY'DAN 1.6 MİLYON EURO İSTEDİ

Cezayirli oyuncu, birikmiş alacağı, maç başı prim ve bonusları ile ev kirasını içeren kalemler için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet ederken ayrıca dava dosyasına gecikmeden dolayı yüzde 10 faiz de işlettiği iddia edilmişti. Feghouli'nin söz konusu maddelerden istediği rakamın toplamının ise 1.6 milyon euro olduğu öğrenilmişti.

FAİZ İDDİALARINI YALANLADI

Cezayirli yıldız ise bu iddialar karşısında sessizliğini bozarak faiz talebinde bulunmadığını vurgulamış ve "Ailem, kulübü içtenlikle seviyorum ve taraftarın önünde oynamayı sevdim. Kalıcı anılar edindim. Futbol benim tutkum ve mesleğim. 5 sezondur gecikmeleri kabul ettim. Hakkım olan için talepte bulundum. Kimseden çalmadım ve faiz talep etmedim. Birlikte kazandık, saygı devam etmeli..." diye konuşmuştu.

def.jpg

SÜPER LİG'E GERİ DÖNDÜ

Aslan'dan ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımla anlaşma imzalamayan yıldız futbolcunun Spor Toto Süper Lig'e geri döndüğü öne sürüldü.

Fanatik gazetesinden Yakup Çınar'ın haberine göre; 32 yaşındaki futbolcu Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'le anlaştı.

SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇTİ

Bugün sağlık kontrolünden geçen Feghouli'nin resmi olarak kısa süre içinde transferinin açıklanması bekleniyor. İlk yarıyı takımsız kapatan Cezayirli futbolcu uzun süre çalışmalarını bireysel olarak sürdürmüştü.

soso-2.jpg

FATİH TERİM'İ YOK SAYMIŞTI!

32 yaşındaki yıldız futbolcu, geçtiğimiz aylarda Fransız basınına verdiği röportajda 2017-2018 sezonunda Fatih Terim yönetiminde kazanılan şampiyonluğun Igor Tudor sayesinde elde edildiğini vurgulayarak "Sezon sonunda elde edilen şampiyonluk, Tudor'un sezon başında transfer ettiği oyuncular ve sezon başı kampındaki üst düzey antrenmanla geldi." demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN