Bunu kimse beklemiyordu! Galatasaray'ın yıldızından kafa karıştıran açıklama! Futbolu mu bırakıyor?

Bunu kimse beklemiyordu! Galatasaray'ın yıldızından kafa karıştıran açıklama! Futbolu mu bırakıyor?

Yarın akşam UEFA Şampiyonlar Ligi 5. hafta karşılaşmasında evinde Manchester United'ı ağırlayacak Galatasaray'da yıldız isim kafa karıştırıcı açıklamalara imza attı. Yıldız futbolcunun açıklamaları 'futbolu bırakmayı düşünüyor' şeklinde yorumlandı.

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi 5. hafta karşılaşmasında İngiliz devi Manchester United'ı ağırlayacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Dev maça saatler kala sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi, kafa karıştıran açıklamalara imza attı. Yıldız futbolcunun bu açıklamaları sarı-kırmızılı taraftarları şaşırttı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de şampiyonluğu ulaşmayı, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise gruptan çıkmayı hedefleyen sarı-kırmızılı takım, yarın akşam evinde ağırlayacağı İngiliz devini mağlup ederek gruptan çıkma yolunda tarihi bir adım atmayı amaçlıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens, kafa karıştıran açıklamalara imza attı. Dev maç öncesinde konuşan 36 yaşındaki yıldız futbolcu, sezon sonu futbola veda edebileceğinin sinyallerini verdi.

Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılması beklenen yıldız futbolcu, 'Emekli olacak mısın?' sorusuna, "%50-50" cevabını verdi.

Belçikalı yıldızın bu açıklaması 'futbolu bırakmayı düşünüyor' şeklinde yorumlandı. Bu sezon Galatasaray forması altında 20 maçta görev alarak 5 gol 5 asiste imza attı. Yıldız futbolcu geçen sezondan bu yana ise sarı-kırmızılı forma altında 53 maçta görev aldı ve 11 gol 9 asistlik performans sundu.

Mertens formasına kavuşuyor - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN