Bunu kimse beklemiyordu: Trabzonspor'da Paul Onuachu şoku!

Bunu kimse beklemiyordu: Trabzonspor'da Paul Onuachu şoku!

Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor'da Paul Onuachu şoku yaşanıyor. Bordo-mavili ekibin yıldız golcüsünden kötü haber geldi.

Dün akşam evinde ağırladığı Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen Trabzonspor'da Paul Onuachu şoku yaşanıyor. Nijeryalı yıldızdan gelen kötü haber bordo-mavili camiayı üzüntü içerisinde bıraktı.

Türkiye Kupası çeyrek final aşamasında evinde ağırladığı Başakşehir engelini 1-0 ile geçerek şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşan Trabzonspor'da Paul Onuachu'dan kötü haber geldi. Karşılaşmada yaşadığı sakatlık nedeniyle 68. dakikada oyundan alınan yıldız golcüden gelen kötü haber bordo-mavili camiada şok etkisi yarattı.

Sezon başından bu yana attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Nijeryalı yıldızın kolunda kırık tespit edildiği ve kolunun alçıya alındığı duyuruldu.

Bordo-mavili ekipten yapılan açıklamada ''Futbol A Takımımızın RAMS Başakşehir ile oynadığı karşılaşma esnasında sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Paul Onuachu’nun yapılan muayenesinde sol kasık bölgesinde kas (adduktor kas grubu) yaralanması ve sol önkolda darbeye bağlı ayrışmamış kemik (ulna) kırığı tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır'' ifadeleri kullanıldı.

Yıldız golcünün sahalara ne zaman döneceği konusunda ise bir açıklama yapılmadı. Trabzonspor forması altında bu sezon 18 maçta görev alan golcü futbolcu takımına 9 gol ve 3 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN