Burak Yılmaz'ın sözleri tüyleri diken diken etti! Öyle bir fedakarlık yaptı ki...

Burak Yılmaz'ın sözleri tüyleri diken diken etti! Öyle bir fedakarlık yaptı ki...

Burak Yılmaz, Fortuna Sittard takımına veda etmeye hazırlanıyor. Sosyal medya paylaşımında ayrılma sinyalleri veren deneyimli futbolcunun takım arkadaşlarına yaptığı son konuşma, ayakta alkışlandı. İşte, Burak Yılmaz'ın o konuşması...

Hollanda Eredivisie takımı Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, takıma veda etmeye hazırlanıyor. Milli futbolcu geçtiğimiz günlerde paylaştığı gönderide, takımdan ayrılacağının sinyallerini vermişti.

TV100'den Mehmet Batuhan Ağır'ın haberine göre, Burak Yılmaz'ın takım arkadaşları, 38 yaşındaki futbolcunun son sözleri sonrası onu ayakta alkışladı.

burak-yilmaz-hangi-takimda-oynuyor.jpg

2 YIL FUTBOLCU, 3 YIL ANTRENÖR

Süper Lig'de son olarak Beşiktaş forması giydikten sonra Fransa'nın Lille takımına transfer olan ve burada tarihi bir şampiyonluk yaşayan Burak Yılmaz, kulüpte geçirdiği 2 yılın ardından kulübe veda etmişti.

Türk iş adamı Işıtan Gün'ün başkan olduğu Fortuna Sittard ile sözleşme imzalayan golcü futbolcu, bu sezon 25 maçta 9 gol 5 asist ile oynadı. Hollanda ekibi, Burak Yılmaz ile 2 yılı oyuncu ve 3 yılı antrenör olacak şekilde 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

burak-yilmaz-futbolu-birakti-mi.jpg

SEYİRCİLER TARAFINDAN YUHALANDI

Tecrübeli futbolcu geçtiğimiz gün yayınladığı mesajda, "Sevgili Fortuna Sittard ailesi ve harika taraftarları. Sizin için oynamak büyük bir onurdu. Her şey için teşekkür ederim. Daha iyi ve başarılı yıllar dilerim" ifadelerini kullandı.

Bu mesaj Hollanda'da oldukça şaşkınlık yarattı. Burak Yılmaz, Fortuna Sittard'ın Groningen'i 3-1 yendiği maçta oyunun son bölümlerinde performansından dolayı seyirciler tarafından yuhalandı. Duygusal özelliği ile tanınan yıldız futbolcu bu olaya çok içerledi.

burak-yilmaz-fortuna-sittard.jpg

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Fortuna Sittard Teknik Direktörü Sjoerd Ars, tecrübeli yıldızın kararına şaşırdığını belirtirken, "Seyirciyle yaşadıkları konusunda Burak'ta rahatsızlık fark ettim. Ama ayrılma ya da onun gibi bir şey söz konusu değildi. Dürüst olmak gerekirse duygularıyla hareket ettiğini düşünüyorum. Hayal kırıklığını anlayabiliyorum. Burak'ın kulübe bir rapor vereceğini ve Fortuna'nun oyuncusu olarak kalacağını umuyorum" dedi.

Fortuna Sittard mali konularda sıkıntı yaşıyor. Kulüp içinde ödeme sorunları olduğu için huzursuzluk var. Mart ayı maaşlarını ödemekte geciktiler. Bu durumda Burak Yılmaz, takımın lideri olarak öne çıkıyor.

burak-yilmaz-kac-yasinda.jpg

"BİR SORUNUNUZ VARSA BANA GELİN, BEN HALLEDERİM"

Kaptan Burak Yılmaz, para alamamanın bazı takım arkadaşları için kendisinden daha büyük bir sorun olduğunun farkında.

Burak Yılmaz'ın takım arkadaşlarına, "Bir sorununuz varsa bana gelin. Biz bir aileyiz. Ben sizin kaptanınızım, abinizim. Ben hallederim" dediği öğrenildi.

Bu sözlerin ardından futbolcular, Kaptan Burak Yılmaz'ı ayakta alkışladı. Fortuna Sittard maaşları bugün ödeme sözü verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN