Davutoğlu'ndan 'Sinan Ateş' sözü: 15 Mayıs'ta bu dosya açılacak

Davutoğlu'ndan 'Sinan Ateş' sözü: 15 Mayıs'ta bu dosya açılacak

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, suikast ile öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş davasında savcı Ayhan Ay'ın dosyadaki yetkilerinin kaldırılmasına "Kimsenin endişesi olmasın. Sinan Ateş'in kanı yerde kalmayacak, 15 Mayıs'ta bu dosya açılacak, sorumlular yargı önünde hesap verecek" yorumunda bulundu.

Ankara'da 30 Aralık'ta suikasta uğrayan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti hala aydınlatamazken, son olarak soruşturmada, MHP Milletvekili Olcay Kılavuz’un evinde yakalanan Tolgahan Demirbaş’ı ikinci kez gözaltına almak isteyen daha sonra izne çıkarılan savcı Ayhan Ay'ın dosyadaki yetkileri kaldırıldı.

Ateş'in öldürüldüğü günden beri cinayeti gündemde tutarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun suskunluğuna tepki gösteren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da son gelişmeyle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

'KANI YERDE KALMAYACAK'

Davutoğlu, paylaşımında "Kimsenin endişesi olmasın. Sinan Ateş'in kanı yerde kalmayacak, 15 Mayıs'ta bu dosya açılacak, sorumlular yargı önünde hesap verecek" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN