Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu! 5 Yıllık imza

Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu! 5 Yıllık imza

Fransız ekibi Lille'den ayrılan 37 yaşındaki tecrübeli golcü Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu. Deneyimli golcü kariyerine Avrupa'da devam edecek.

Fransız temsilcisi Lille'den ayrılan Burak Yılmaz, Galatasaray'da eski başkanı Burak Elmas döneminde yöneticilik yapan Işıtan Gün'ün sahibi olduğu Hollanda ligi ekiplerinden Fortuna Sittard ile 2 yılı oyuncu ve 3 yılı antrenör olacak şekilde 5 yıllık sözleşme imzaladı.

"TECRÜBEMLE KATKITDA BULUNMAK İSTİYORUM"

Hollanda ekibine katkı sağlamak istediğini kaydeden Burak Yılmaz, "Fortuna Sittard'da geçireceğim zamanları gerçekten de dört gözle bekliyorum. Sittard'ın bana sunabilecekleri ve sunmak istedikleri önemliydi. Ama önce kulüpte bir oyuncu olarak geçireceğim döneme odaklanıyorum. Tecrübemle katkıda bulunmak istiyorum." açıklamasında bulundu.

"BÖYLE BİR OYUNCUYU YAKALAYABİLDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ"

Fortuna Sittard Müdürü Sjoerd Ars ise Burak Yılmaz'ın transferi nedeniyle mutluluk yaşadığını kaydederek "Fortuna adına harika bir gün. Böyle bir oyuncuyu yakalayabildiğimiz için mutluyuz. Burak yaşına rağmen hala son derece zinde ve istekli. Tecrübesinin hem saha içinde hem de saha dışında bize değer katacağına inanıyoruz" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN