Carlo Ancelotti amacına ulaştı! Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor: Dev kulüp 40 milyon euro ödeyecek

Carlo Ancelotti amacına ulaştı! Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor: Dev kulüp 40 milyon euro ödeyecek

Sezon başında Fenerbahçe'den 20 milyon euro karşılığında Real Madrid'de transfer olan Arda Güler için karar verildi. Uzun süredir sakatlıklarla boğuşan genç yıldız tekrardan kendini göstermeye başladı. İtalyan teknik hoca Carlo Ancelotti tarafından çok şans verilmeyen Arda için sürpriz transfer. Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Carlo Ancelotti amacına ulaştı. Alman devi milli yıldız için 40 milyon euro ödeyecek.

İspanya devi Real Madrid'de transfer olduğundan bu yana forma şansı pek bulamayan Arda Güler'in geleceği merak konusu oldu. Uzun süredir sakatlıklarla boğuşan genç yıldızın transfer olup olmayacağı merak konusu olurken sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Carlo Ancelotti sonunda amacına ulaştı. Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor. Alman devi Bayern Münih 19 yaşındaki genç yıldız için 40 milyon euro ödemeye hazır.

ARDA GÜLER REAL MADRİD'DEN AYRILIYOR

Fenerbahçe'den 20 milyon euro artı 10 milyon euro bonuslarla Real Madrid'de transfer olan Arda Güler, transfer gündeminden düşmüyor. İspanya LaLiga'nın 28. hafta mücadelesinde Real Madrid ile Celta Vigo karşılaşmasında forma giyen genç yıldız ilk golünü atmayı başarmıştı. Ancak genç yıldız istediği forma şansını bulamadığı için sık sık mutsuz görünüyordu.

yeni-proje-2024-03-26t143412-251.jpg

İspanya’da yayın yapan Defensa Central’da yer alan bir habere göre; Arda Güler için Alman devi Bayern Münih harekete geçti. Bu sürpriz transfer iddiası ortalığı fena karıştırdı.

ALMAN DEVİ KANCAYI TAKTI! 40 MİLYON EURO ÖDEYECEKLER

Kadrosunu gençleştirmek için transfer planlamasına giden Bayern Münih, genç yetenekleri radarına aldı. Bunlardan biri ise Arda Güler oldu.

yeni-proje-2024-03-26t143529-050.jpg

Haberin detayında; Bayern’in Milli oyuncumuz için 40 milyon Euro’yu gözden çıkardığı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN