Cimbom Rashica’yı tutacak

Cimbom Rashica’yı tutacak

Süper Lig’de Konyaspor’a mağlup olarak serilerine veda eden Galatasaray’da yönetim, maçın yıldızı Milot Rashica’nın bonservisi için harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar, Kosovalı yıldız için Norwich City ile pazarlıklara başlarken maliyet konusunda orta nokta bulmayı hedefliyor.

Yaklaşık 5 ay sonra mağlubiyet alan Galatasaray’da, Konyaspor yenilgisi sonrasında yönetim ve teknik heyet harekete geçti. Bir yandan takımın düşüşüne izin vermek istemeyen Sarı-Kırmızılılar diğer taraftan da gelecek sezonun transferleri için yoğun mesai harcıyor.

Galatasaray sezon başında Norwich City’den kiraladığı Milot Rashica’yı takımda tutmak istiyor. Kosovalı hücumcu devamlı yükselttiği formuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kosovalı oyuncunun yükselen form grafiği sevinç yaratırken, sözleşmesinde satın alma opsiyonu olmaması nedeniyle pazarlıkta Cimbom’un kozlarını azaltacak. Teknik heyetin takımda kalmasını istediği Rashica için yönetim, Norwich’i ikna etmek için bir kez daha harekete geçti. 26 yaşındaki oyuncu için 6 milyon euro ödemek isteyen Galatasaray, pazarlıklara başladı. İngiliz ekibinin ise 8 milyon euro istediği iddia ediliyor.

Rashica’ya geçtiğimiz yıl 11 milyon euro ödeyen Norwich, küme düşünce oyuncuyu kiralık olarak elden çıkarmıştı. Premier Lig’e döndüğü takdirde Rashica’yı elinde tutmak isteyen Norwich, bu nedenle Galatasaray’a satın alma opsiyonu vermemişti. Sarı-Kırmızılıların devre arasında kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo’nun satışından gelecek parayı ise Rashica’da kullanacağı tahmin ediliyor.

İtalyan basınında Zaniolo’nun 35 milyon euroya Milan’a transfer olacağı iddia edilirken, Cimbom’un elde edilecek gelir ile transferde hamle şansı da artacak. Bu sezon Galatasaray formasıyla 20 maça çıkan Rashica 4 gol 4 asistlik katkı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN