Daha imzası kurumadan Sacha Boey krizi! Ayrılığı resmen duyurdular

Daha imzası kurumadan Sacha Boey krizi! Ayrılığı resmen duyurdular

Sacha Boey, geçtiğimiz günlerde sarı kırmızılı ekiple macerasını sonlandırarak yüksek bir bonservis bedeli ile Alman devi Bayern Munih’e transfer olmuştu. Başarılı futbolcunun daha imzası kurumadan ayrılık haberleri geldi. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Fransız sağ bek Sacha Boey, geçtiğimiz haftalarda Bayern Munih’e transfer olmuştu. Başarılı futbolcunun gidişi Galatasaray’da büyük hüzne yol açarken Bayern’de ise henüz tam anlamıyla sahalarda yer bulamadı. Özellikle de kritik maçlara çıkarılmaması hem Bayern yönetiminden hem de taraftardan büyük tepki topladı.

yeni-proje-26.jpg

Bayern Münih, Thomas Tuchel yönetiminde zor günler geçiriyor. Galatasaray'dan büyük umutlarla 40 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Sacha Boey, Lazio maçında kadroya alınmamış ve bu durum, Bayern'in 1-0'lık mağlubiyetiyle sonuçlanan karşılaşma sonrası eleştirilere yol açmıştı. Son olarak Bochum'a karşı yaşanan 3-2'lik şok yenilgi, Tuchel üzerindeki baskıyı daha da artırdı.

Bayern Münih'in teknik direktörü Thomas Tuchel, son haftalarda aldığı üst üste mağlubiyetler ve takımın performansındaki düşüş nedeniyle yoğun eleştirilere maruz kalıyor. Özellikle Galatasaray'dan yüksek beklentilerle transfer edilen ve takıma yeni katılan Sacha Boey'in, önemli maçlarda kadroya dahi alınmaması, taraftarlar ve futbol yorumcuları tarafından Tuchel'in kararlarına yönelik soru işaretleri yaratıyor.

whatsapp-gorsel-2024-02-19-saat-11-05-03-83740037.jpg

SON YENİLGİ BARDAĞI TAŞIRDI

Bochum karşısında alınan sürpriz yenilgi, Bayern Münih yönetimini harekete geçirdi. Kulüp içerisinde yapılan değerlendirmeler sonucunda, Thomas Tuchel'in geleceği konusunda ciddi şüpheler ortaya çıktı. Bazı kaynaklara göre, yönetim Tuchel'in yerine yeni bir teknik direktör arayışına başladı. Sacha Boey krizi, Tuchel'in Bayern Münih'deki koltuğunu daha da sarsarken, takımın gelecek maçlarına ve sezonun geri kalanına nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.

yeni-proje-27.jpg

TUCHEL'İN YERİNE YENİ İSİM

Tuchel'in Bayern Münih'teki kaderi, önümüzdeki günlerde yapılacak açıklamalarla netleşecek. Ancak şu an için, Alman devinin zorlu bir dönemden geçtiği ve yönetimin çözüm arayışında olduğu açık. Sacha Boey krizi ve ardı ardına gelen mağlubiyetler, Tuchel'in Bayern Münih'teki zamanının dolduğuna işaret ediyor. Alman basını dev kulübün yeni hoca arayışına resmen başladığını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN