Dev kulüp Arda Güler için gözünü kararttı! Ancelotti kara kara düşünüyor: Transfer olmak için tek şartı var...

Dev kulüp Arda Güler için gözünü kararttı! Ancelotti kara kara düşünüyor: Transfer olmak için tek şartı var...

Sezon başında Fenerbahçe'den 20 milyon euro bonservisle İspanya devi Real Madrid'de transfer olan Arda Güler, pek forma şansı bulamıyor. Eflatun-beyaz formayla 2 resmi maça çıkan Arda Güler'in ismi sık sık transfer listelerinde anılırken gelen son bilgi herkesi hayrete düşürdü. Dev kulüp Arda Güler için gözünü kararttı! Real Madrid'in kapısını çaldılar, milli yıldızın transfer olmak için tek şartı var...

Geçirdiği sakatlıklardan dolayı sahalardan uzak kalan ardından tekrardan form bulan Arda Güler, Real Madrid ile büyük bir çıkış yakalamak istiyor. Forma şansı bulamadığından dolayı mutsuz olan milli yıldız için İspanya devi Sevilla devreye girdi. Sevilla'nın Real Madrid'de teklifte bulunduğu ancak Arda'nın bu teklifi reddettiği başka bir kulübe transfer olmak için tek bir şartı olduğu ortaya çıktı.

DEV KULÜBÜ REDDETTİ! TEK BİR ŞARTI VAR

Real Madrid forması giyen Arda Güler için sıcak gelişmeler peş peşe geliyor. İspanyol basınından Relevo'nun haberine göre; Sevilla'nın Real Madrid'in kapısını Arda Güler için çaldığı öğrenildi.

Yer alan haberde aynı zamanda Arda'nın gelen teklife karşılık "sadece bir Şampiyonlar Ligi" takımına kiralanmayı kabul edeceğini söylediği ve teklifi reddettiği öğrenildi.

yeni-proje-2024-04-18t151315-979.jpg

SEVİLLA DEFTERİ KAPANMIŞ OLDU

Bu gelişme üzerine Sevilla, Arda Güler defterini şimdilik kapatmış oldu. Sevilla, sezon başında Arda Güler, Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olmadan önce de yıldız oyuncu ile ilgileniyordu.

Bu sezon Real Madrid formasıyla 7 maçta 98 dakika süre bulan Arda Güler, bu süreye 1 gol sığdırmayı başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN