Dev maçın biletleri 480 saniyede tükendi

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak Trabzonspor Beşiktaş maçının biletleri sabahın erken saatlerinde satışa çıkarıldı. Karadeniz temsilcisi, 8 dakika içerisinde tükenen biletlerden 8.5 milyon TL gelir elde etti.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk için geri sayıma geçen Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, milli ara sonrası oynanacak Beşiktaş maçının biletlerini satışa çıkardı. 3 Nisan Pazar günü saat 20.30’da oynanacak Beşiktaş maçı için bu sabah satışa sunulan biletler yaklaşık 8 dakika içerisinde tükendi.

En düşük 350 TL’den başlayan en yüksek 3250 TL’ye ulaşan bilet fiyatları bazı taraftarlar tarafından fazla bulunarak tepkiyle karşılansa da saat 08.00 itibariyle, Trabzon Meydan Parkı’nda bulunan Passolig gişesi önünde uzun kuyruklar oluştu.

Taraftarların biletlere gösterdiği yoğun ilgi Trabzonspor yönetimini de fazlasıyla memnun etti. Bordo mavili takım 8 dakika içerisinde tüm biletlerin satılmasıyla 8.5 milyon TL gelir elde etti.

Karadeniz temsilcisi milli ara sonrası oynayacağı karşılaşmalarda 3’te 3 yaparsa 15 Nisan Cuma günkü Karagümrük maçından sonra 38 yıldır hasretini çektiği şampiyonluğa kavuşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN