Dünya Galatasaray'ın süper yıldızını konuşuyor! Tek rakibi Messi... Dünya yıldızlarını resmen solladı!

Dünya Galatasaray'ın süper yıldızını konuşuyor! Tek rakibi Messi... Dünya yıldızlarını resmen solladı!

Sezon başında Galatasaray'a imza atan yıldız futbolcu hakkında ortaya çıkan istatistik herkesi hayrete düşürdü. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi, dünya yıldızlarını geride bırakarak bir anda dünyanın gündemine oturdu.

Galatasaray'ın süper yıldızı dünyanın gündemine oturdu. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi, dünya yıldızlarını geride bırakarak dikkatleri üzerine çekti.

Geride bıraktığımız yaz transfer döneminde Zaha, Tete, Ziyech, Angelino gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Galatasaray'da yıldız futbolcu, gösterdiği performansla dünyanın gündemine oturarak dikkatleri üzerine çekti.

DÜNYA YILDIZLARINI GERİDE BIRAKTI

Akşam'dan Berkhan Safi'nin haberine göre; Sezon başında Galatasaray'a transfer olarak büyük bir sürprize imza atan Fildişi Sahilli golcü futbolcu Wilfried Zaha, dünya yıldızlarını geride bırakarak büyük bir başarıya imza attı.

Yaz transfer döneminde İngiliz ekibi Crystal Palace ile yollarını ayırarak Galatasara'a imza atan yıldız golcü, Neymar, Eden Hazard ve Raheem Sterling gibi yıldız isimleri geride bıraktı.

İngilizlerin 'Theanalyst' adlı futbol istatistik sitesi son 10 sezonda Avrupa'nın önde gelen 5 liginde en çok dripling yapan oyuncuları belirledi. Lionel Messi listede ilk sırada yer alırken Arjantinli yıldızı 2.081'le Galatasaray'ın yıldız ismi Zaha takip etti.

Yıldız golcü bu başarısı ile 1.987 driplinge imza atan Neymar, 1.582 driplinge imza atan Hazar ve 1.522 driplinge imza atan Raheem Sterling'i geride bıraktı.

Sarı-kırmızılı ekip ile 2026 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan yıldız golcü, Galatasaray forması altında 15 maçta görev alırken takımına 5 gol 1 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN