Dünya Kupası finalinde sahaya girerek Messi'yi rahatsız etmişti: Nusret Gökçe'ye tarihi 'men' cezası!

Dünya Kupası finalinde sahaya girerek Messi'yi rahatsız etmişti: Nusret Gökçe'ye tarihi 'men' cezası!

Futbol tarihinin 22. Dünya Kupası olarak kayıtlara geçen 2022 Dünya Kupası'nın final maçında sahaya girerek futbolcularla fotoğraf çektiren 'Salt Bae' olarak tanınan Kasap Nusret Gökçe'ye tarihi ceza geldi.

Katar'ın Lusail şehrinde bulunan Lusail Stadyumu'nda oynanan ve Arjantin'in 36 yıl sonra zaferiyle sonuçlanan 2022 Dünya Kupası'nın ardından sahaya girerek futbolcularla fotoğraf çektiren ve Arjantin'in dünya yıldızı Lionel Messi'yi rahatsız ederek dikkatleri üzerine çeken 'Salt Bae' lakaplıo ünlü kasap Nusret Gökçe'ye tarihi ceza verildi.

Fransa ile Arjantin'in karşı karşıya geldiği maç gol düellosu şeklinde geçerken Lionel Messi 2, Kylian Mbappé ise hattrick yaparak yıldızlaşmıştı.

FUTBOLCULARI RAHATSIZ EDEREK TEPKİ TOPLAMIŞTI

Seri penaltı atışlarına giden karşılaşmayı 4-2 kazanan Arjantin, 36 yıl sonra Dünya Kupası şampiyonluğuna ulaşarak tarihi bir başarıya imza atarken, maçın hemen ardından ünlü kasap Nusret Gökçe, sahaya girerek futbolcuları rahatsız etmişti. Nusret Gökçe'nin tavırları futbolseverlerin tepkisini toplamıştı.

2022 Dünya Kupası'nda sahaya inen Nusret gündemde: Messi rahatsız oldu

TARİHİ CEZA

Davranışları nedeniyle tepkilerin odağındaki isim haline gelen Nusret Gökçe, ABD'nin en eski futbol turnuvası U.S. Open Cup finalinden men edildi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dünyada 'Salt Bae' olarak tanınan Kasap Nusret Gökçe'nin Dünya Kupası Finali'nde yaptıklarının ardından ilk yaptırım ABD'den geldi. Futbolcuların özel alanına girerek kupayla poz vermesi tartışma konusu olan ve sahaya girebilmek için rüşvet verdiği dahi iddia edilen Nusret Gökçe'nin, ABD'nin en eski futbol turnuvası olan U.S. Open Cup finaline girmesinin yasaklandığı açıklandı.

Dünya Kupası'nda sahaya inen Nusret'e tepkiler büyüyor! - 2022 Dünya Kupası Haberleri - Dünya Kupası 2022 Haberleri

U.S. Open Cup'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "Salt Bae, 2023 Open Cup finalinden bu vesileyle men edilmiştir" denildi.

Nusret Yine Gündeme Oturdu! Dünya Kupası Töreninde Bir Anda Ortaya Çıktı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN