Dünya Kupası finaline saatler kala Fransa'dan kahreden haber! Takımı 'deve gribi' sardı! 3 oyuncu finalde forma giyemeyecek

Dünya Kupası finaline saatler kala Fransa'dan kahreden haber! Takımı 'deve gribi' sardı! 3 oyuncu finalde forma giyemeyecek

Futbol tarihinin 22. Dünya Kupası olan 2022 Dünya Kupası yarın Arjantin- Fransa karşılaşmasıyla sahibini bulacak. Dev final öncesinde Fransa'dan gelen haber futbolseverleri üzüntüye boğdu.

Dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği, Katar'da düzenlenen ve pek çok otoriteye göre 'tarihin en iyi Dünya Kupası' olarak kabul edilen futbol tarihinin 22. Dünya Kupası, 2022 Dünya Kupası, yarın akşam Fransa- Arjantin karşılaşmasıyla sahibini bulacak.

Hırvatistan'ı, Lionel Messi'nin bir gol ve bir asistle oynadığı karşılaşmada 3-0 mağlup eden Arjantin, turnuvadaki ilk finalist olurken, turnuvanın sürpriz takımı Fas'ı 2-0 ile geçen Fransa, Arjantin'in finaldeki rakibi olmuştu.

TAKIMI 'DEVE GRİBİ' SARDI

Yarın akşam finalde Arjantin ile mücadele edecek Fransa'da deve gribi endişesi yaşanıyor. Takımın önemli oyuncuları Upamecano ve Rabiot'nun ardından Kingsley Coman'da yüksek ateş şikayeti nedeniyle tarihi karşılaşmada forma şansı bulamayacak. Sağlık ekibinin oyunculardaki benzer rahatsızlıkların artmasının ardından deve gribinden şüphelendiği bildirildi.

İngiliz basının önde gelen yayın organlarından Dailymail'in haberine göre; Yarın akşam oynanaca final karşılaşması öncesinde Fransa'da 3 oyuncu deve gribi semptomları göstererek rahatsızlandı.

Dünya kupası finali öncesi Fransa'yı 'deve gribi' endişesi sardı: 3 oyuncu forma giyemeyecek!

Hastalık nedeniyle Fas karşılaşmasında forma giyemeyen Dayot Upamecano ve Adrien Rabiot ardından Kingsley Coman'ında yüksek ateş belirtileriyle hastalandı. Sağlık ekibinin benzer şikayetlerden ötürü deve gribinden şüphelendiği paylaşılırken salgının takım içinde yayılmaması adına önlemler aldığı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Didier Deschamps ise Kingsley Coman'ın rahatsızlandığını şu ifadelerle açıklamıştı:

"Coman'ın sabah ateşi vardı. Birkaç grip benzeri semptom vakası yaşadık. Yayılmaması için dikkat ediyoruz. Oyuncular büyük efor sarf ediyor ve belli ki bağışıklık sistemleri zarar gördü."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN