Dünya Kupası maçlarında neden uzatma süreleri uzun? 2022 Dünya Kupası maçında uzatmalar neden fazla?

Dünya Kupası maçlarında neden uzatma süreleri uzun? 2022 Dünya Kupası maçında uzatmalar neden fazla?

Dünya Kupası maçları başladığında futbolseverlerin dikkati maçların uzun uzatma sürelerine çevrildi. Özellikle bugünkü maçlarda +15 +9 uzatma verildi, Dünya Kupası müsabakalarında neden bu kadar fazla uzatma var? Maçlarda uzatmalar neden uzun? 2022 Dünya Kupası'nda neden bu kadar fazla uzatma var? Soruları ise pek çok kişi tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

 İngiltere ile İran karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 14 dakika eklenmesi oyuncular dahil herkesi şaşırttı. Peki Dünya Kupası müsabakalarında neden bu kadar fazla mesai var? Maçlarda uzatmalar neden uzun? 2022 Dünya Kupası'nda neden bu kadar fazla uzatma var? Yeni bir kural mı? Uzatmalarda kurallar değişti mi? Neden bu kadar çok uzatma var? İşte detaylar…

DÜNYA KUPASI MAÇLARINDA UZATLAMALAR DEĞİŞTİ Mİ, NEDEN FAZLA SÜRÜYOR?

FIFA komitesi başkanı Pierluigi Collina'nın Dünya Kupası'nda yarışan hakemlerle yaptığı görüşmede, zaman kaybetmemek için topun oyunda olmadığı her anın eklenmesi talimatını verdiği kaydedildi.

Bu konuda bazı maçlar 10 dakikadan fazla uzatma aldı. Durum bazı futbolseverler tarafından memnuniyetle karşılanırken, başkaları tarafından da eleştirildi.

HANGİ MAÇA KAÇ DAKİKA UZATMA VERİLDİ?

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın ilk haftasında A Grubu'nda İngiltere ile İran karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısındaki uzatmalar olay oldu.

 Maçın ilk yarısının sonuna 14 dakika eklenmesi sahadakiler dahil maçı ekrandan izleyenleri şaşırttı. Hakemin verdiği uzatmalar sosyal medyanın gündemine oturdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN