Dünya Kupası'nın başlamasına günler kala Arjantin'de Messi krizi! Tepki topladı

Dünya Kupası'nın başlamasına günler kala Arjantin'de Messi krizi! Tepki topladı

Pazar akşamı Katar-Ekvador karşılaşmasıyla başlayacak Dünya Kupası öncesinde Arjantin'de Lionel Messi krizi yaşanıyor. Yıldız futbolcu, Arjantinli futbolseverlerin tepkisini topladı.

Pazar akşamı Katar-Ekvador karşılaşmasıyla başlayacak ve 18 Aralık gecesi sona erecek 2022 Dünya Kupası öncesinde Arjantin'de Messi krizi yaşanıyor. Yıldız futbolcu, Arjantinli futbolseverlerin tepkisini topladı.

'Kupaların Kupası' olarak anılan Dünya Kupası, A grubundaki Katar-Ekvadar karşılaşmasıyla pazar akşamı başlayacak. TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak bu tarihi turnuva öncesinde futbolseverler tarafından turnuvanın favorileri arasında gösterilen Arjantin'de Messi krizi yaşanıyor.

ARJANTİNLİ FUTBOLSEVERLERİN TEPKİSİNİ TOPLADI

Futbol tarihinin en büyük yıldızlarından biri olan Arjantinli Lionel Messi, Arjantinli futbolseverlerin tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Kariyerindeki en büyük eksiği tamamlamak isteyen 35 yaşındaki futbol efsanesi, Katar'da düzenlecen 2022 Dünya Kupası'nın şampiyonluk favorileri arasında ülkesine yer vermedi. Yıldız futbolcunun açıklamaları sosyal medyadaki bazı Arjantinli kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı.

"ARJANTİN FAVORİ DEĞİL"

Şampiyonluk adaylarını açıklayan Messi "Şampiyonluk adaylarım Brezilya, Fransa ve İngiltere. Bu üç takım diğerlerinden ayrılıyor. Ancak Dünya Kupası çok zor bir turnuva. Orada her şey olabilir." dedi.

'UMARIM TURNUVAYA EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE BAŞLARIZ'

Takımı hakkında temkinli konuşan 35 yaşındaki Messi, "Kendimize güveniyoruz. Herkesin şansının olduğu güzel bir gruptayız. Bu yüzden adım adım düşünmeliyiz. Dünya Kupası'nda grup aşamaları asla kolay olmuyor. Umarım turnuvaya en güçlü şekilde başlarız." dedi.

MİLLİ TAKIMLA 164 MAÇA ÇIKTI

Messi'li Arjantin, Dünya Kupası C Grubu'nda Polonya, Meksika ve Suudi Arabistan ile karşılaşacak. Milli takımıyla 164 maça çıkan Messi, ülkesine ilk kupa zaferini 2021 yazında Copa America'yı kaldırarak yaşatmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN