Dünya Kupası'nın resmi şarkısı yayınlandı, sosyal medya yıkıldı

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası yarın başlıyor. FIFA, pazar günü oynanacak Katar-Ekvador maçıyla birlikte başlayacak olan Dünya Kupası'nın resmi taraftar şarkısını da paylaştı. 'Tukoh Taka' isimli şarkıyı Nicki Minaj, Maluma ve Myriam Fares seslendiriyor. Şarkı yayınlandığı ilk andan itibaren sosyal medyada gündem oldu.

Katar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2022 Dünya Kupası, 20 Kasım-18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek.

20 Kasım'da Katar-Ekvador maçıyla başlayacak olan turnuva, 18 Aralık'ta oynanacak final maçıyla sona erecek.

Katar, Orta Doğu'da Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan ilk Arap ülkesi olacak.

RESMİ ŞARKI, 'TUKOH TAKA'

FIFA, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın resmi taraftar şarkısını da paylaştı. 'Tukoh Taka' isimli şarkıyı; Nicki Minaj, Maluma ve Myriam Fares seslendirdi. Şarkının klibinde ise dansöz ayrıntısı dikkat çekti.

KATAR, TARTIŞMALARLA TURNUVAYI BAŞLATIYOR

Katar'da 20 Kasım'da başlayacak FIFA Dünya Kupası'na iki gün kala, maçların oynanacağı sekiz stadyumun çevresinde alkollü içki satışı yasaklanmıştı.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nden (FIFA) Cuma günü yapılan açıklamada, "Ev sahibi ülke yetkilileri ile FIFA arasında yapılan istişareler sonucunda, alkollü içeceklerin satışının FIFA Taraftar Festival alanı, diğer taraftar bölgeleri ve lisanslı mekanlara odaklanması, stadyumların çevresindeki bira satış noktalarının kaldırılması kararı alınmıştır" denildi.

Katar'ın stadyumlarda içki satışının yasaklanmasına yönelik karar aldırması üzerine FIFA Başkanı Gianni Infantino da söz konusu yasağa ilişkin "Üç saat boyunca bira içmezseniz de hayatta kalabileceğinize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler