Dünyanın 1 numarası Melissa Vargas'tan kötü haber! Türkiye'ye geri dönmeyebilir

Dünyanın 1 numarası Melissa Vargas'tan kötü haber! Türkiye'ye geri dönmeyebilir

Malatyalı Melissa Vargas'tan kötü haber... Dünyanın 1 numarası Vargas Türkiye'ye geri dönemeyebilir! Voleybolun yıldızından beklenmedik gelişme...

Melissa Vargas, Türkiye'nin voleybol arenasında adından sıkça söz ettiren bir isim olarak tanınırken, sezonun bir kısmını Çin'in önde gelen ekiplerinden Tianjin Bohai Bank'ta geçirmişti. Ancak son gelişmelere göre, Fenerbahçe ile olan transfer anlaşması ve dönüş planları biraz karmaşık bir hal aldı. İşte detaylar...

TRANSFER DÖNEMİ OCAK'TA BİTİYOR

finalde-41-sayi-melissa-vargas-kimdir-melissa-vargas-aslen-nereli-4f872646.webp

Çin Voleybol Federasyonu tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Çin Voleybol Süper Ligi, 4 Kasım 2023'te başlayacak ve 6 Şubat 2024'te sona erecek. Bu, Türkiye'deki Sultanlar Ligi'nin ara transfer döneminin sona erdiği 31 Ocak 2024 tarihinden sonra gerçekleşecek.

VARGAS TÜRKİYE'YE DÖNEMEYEBİLİR

64f621c2a4686021acd75bd3.webp

Bu durum, Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye geri dönme planlarını etkileyebilir. Eğer Vargas'ın takımı Tianjin Bohai Bank, Çin Voleybol Süper Ligi'nde finale yükselirse, milli oyuncu devre arasında Türkiye'ye dönme fırsatını kaçırabilir.

ŞAMPİYONLAR KUPASI FİNALİNDE YER ALAMAMIŞTI

63c3a06286b24a410ca242a1.webp​​​​​​​

Özellikle geçtiğimiz sezon, Vargas'ın Çin Ligi'nde yer alması nedeniyle, Fenerbahçe'nin Vakıfbank'a karşı oynadığı Şampiyonlar Kupası finalinde sahada yer alamamıştı. Bu, Türk voleybolseverlerinin büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı bir anı olarak hafızalarda kalmıştı.

Vargas'ın kariyeri Çin'de oldukça parlak geçti. 2021 yılından bu yana Tianjin Bohai Bank forması giyen genç pasör çaprazı, üç kez şampiyonluk yaşayarak kariyerine değerli başarılar ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN