Eda Erdem'den Peru maçı değerlendirmesi: 3-0'lık skorla yolumuza devam ederiz

Eda Erdem'den Peru maçı değerlendirmesi: 3-0'lık skorla yolumuza devam ederiz

Filenin Sultanları başarılara imza atmaya devam etmek istiyor. Kaptan Eda Erdem ise yarın karşılacakları Peru maçı öncesinde değerlendirme yaptı. Erdem, "Takım olarak keyifler yerinde. Umarım yarınki karşılaşmadan da 3-0'lık net bir skorla galip gelip yolumuza devam ederiz" şeklinde konuştu.

Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde karşılaşacakları Peru maçına ilişkin konuşan Eda Erdem, büyük galibiyetin ardından 'keyifler yerinde' mesajını verdi.

Eda Erdem, Peru karşılaşması öncesinde Türkiye Voleybol Federasyonunun internet sitesine değerlendirmelerde bulundu. Erdem, "Umarım yarınki karşılaşmadan da 3-0'lık net bir skorla galip gelip yolumuza devam ederiz" ifadelerini kullandı.

İlk iki maçlarında Porto Riko ve Bulgaristan'ı 3-0 yendiklerini anımsatan Eda Erdem Dündar şöyle konuştu:

"Güzel devam ediyoruz. Takım olarak keyifler yerinde. Olimpiyat hayalimizin peşinde kalan maçlarımıza hazırlanıyoruz. Yarın da üçüncü maçımızda Peru ile karşılaşacağız. Umarım yarınki karşılaşmadan da 3-0’lık net bir skorla galip gelip yolumuza devam ederiz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN