Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray itirafı: Onlara sakın dokunmayın çünkü...

Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray itirafı: Onlara sakın dokunmayın çünkü...

Ankaragücü’nün teknik direktörü Emre Belözoğlu, dün yapılan Ankaragücü-Galatasaray müsabakası sonrası kritik karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Galatasaray’ın başarısına değinen teknik direktör, takımıyla ilgili hedeflerini de açıkladı…

ESMAGÜL KOÇAK

Süper Lig 26. haftada MKE Ankaragücü sahasında Galatasaray’a ev sahipliği yaptı. Galatasaray’ın 3-0’lık galibiyeti ile sonuçlanan maç sonrasında, Ankaragücü’nün başarılı teknik direktörü Emre Belözoğlu basın mensuplarıyla bir araya gelerek maçın değerlendirmesini yaptı.

Galatasaray gibi başarılı bir takım karşısında kendi basit hatalarından dolayı mağlup olduklarını belirterek tüm sorumluluğu üzerine aldığını ifade eden Belözoğlu, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile oynayacakları çeyrek final maçına odaklandıklarının da sinyalini verdi…

LİGİN ÇOK ÜZERİNDE BİR PERFORMANSA SAHİP

Ankaragücü'nün başarılı teknik direktörü Emre Belözoğlu, Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray'ın gücü karşısında 3-0'lık mağlubiyetin sorumluluğunu alırken, rakip takımın performansını göklere çıkardı. Galatasaray'ın ligin çok üzerinde bir kalite sergilediğini vurgulayan Belözoğlu, "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi seviyesinde bile, örneğin Bayern Münih gibi devlerle karşılaşsa, merkezden saldırıya geçtiğinde kimseye kolay lokma olmaz. Hatalardan azami derecede faydalanabilen bir takım." dedi.

emre-belozoglu-1.jpg

“TÜM SORUMLULUĞU ÜZERİME ALIYORUM”

MKE Ankaragücü'nün deneyimli çalıştırıcısı, Galatasaray maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Maça iyi başlamayı hedeflerken, yaşanan erken gollerle şok olduklarını belirten Belözoğlu, "Galatasaray gibi üst düzey bir takıma karşı yapılan basit hatalar, maalesef bizim için mağlubiyetle sonuçlandı. Ben tüm sorumluluğu üzerime alıyorum." ifadelerini kullandı.

Ankaragücü Teknik Direktörü, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un maç sonrası zeminle ilgili olumlu yorumlarını hatırlatarak, zeminin hala istedikleri seviyede olmadığını belirtti ve zeminin iyileştirilmesi için emek verenlere teşekkür etti.

Ayrıca, kiralık olarak kadrolarında bulunan ve Galatasaray altyapısından yetişen Kazımcan Karataş'a gelen tepkilere de değinen Belözoğlu, genç oyuncuya ve tüm takım arkadaşlarına destek olunması gerektiğini söyledi. Sosyal medyada yaşanan olumsuz eleştirilerin genç oyuncular üzerindeki baskısına dikkat çekti ve "Takım olarak birlikte kaybettik. Oyuncularıma yönelik her türlü eleştiriyi reddediyorum, sorumluluk tamamen bana aittir." diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynayacakları çeyrek final maçına da değinen Belözoğlu, kupada ilerlemek istediklerini ve bu doğrultuda sıkı bir şekilde hazırlanacaklarını ifade etti. Süper Lig'deki durumlarını da değerlendiren tecrübeli teknik adam, "Sezon başında burada olursam, çok farklı bir takım kuracağımızı düşünüyorum. Mevcut kadromuz da iyi bir enerjiye sahip, önemli olan bu enerjiyi doğru yönlendirebilmek." dedi ve tüm takımın potansiyelinin farkına varması için çalışacaklarını ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN