Emre Belözoğlu'ndan Kerem Aktürkoğlu'na sert yanıt: Onun gibi şikayetçi olsam 250 sayfa kitap yazarım

Emre Belözoğlu'ndan Kerem Aktürkoğlu'na sert yanıt: Onun gibi şikayetçi olsam 250 sayfa kitap yazarım

Başakşehir'in başarılı teknik direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun "Başakşehir'de 4 yılımın çalındığını düşünüyorum. Çok büyük bir hiyerarşi, askerlik gibi rütbecilik vardı" açıklamaları hakkında "Ben de Kerem Aktürkoğlu gibi kulüpleri şikayet etsem 200-250 sayfalık kitap yazarım. Zannetmesin ki o sıkıntıları sadece o yaşadı. Kerem'in ne yaşadıklarını bilmiyorum" diye konuştu.

Medipol Başakşehir'in başarılı teknik direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun Başakşehir'de forma giydiği günlerle alakalı olarak "Belki ağır olabilir ama ben 4 yılımın çalındığını düşünüyorum. Çok büyük bir hiyerarşi, askerlik gibi rütbecilik vardı. Yapım gereği haksızlık karşısında susamam. Bu tavır beni sindirdi. Allah'ın ne olur bugün antrenmanda ayağıma top değmesin diye dua ederdim. Hiyerarşi, Türk futbolundaki en büyük sorundur. Takım çok iyi gittiği için kimseyle konuşamadım. Yaşadıklarımın fazlası vardır azı yoktur. İsim vermek bana yakışmaz" açıklamalarına cevap verdi.

Genç teknik adam, kendisinin de benzer problemlerle karşılaştığını belirterek Kerem Aktürkoğlu'nun söylemlerinde 'hatalı' olduğunu kaydetti.

"BEN DE KEREM GİBİ ŞİKAYET ETSEM 250 SAYFA KİTAP YAZARIM"

Vole Youtube kanalına konuşan 41 yaşındaki teknik direktör Kerem Aktürkoğlu'nun açıklamaları hakkında şunları söyledi:

"Ben de Kerem Aktürkoğlu gibi kulüpleri şikayet etsem 200-250 sayfalık kitap yazarım. Zannetmesin ki o sıkıntıları sadece o yaşadı. Kerem'in ne yaşadıklarını bilmiyorum. Açıkçası o dönem güçlü bir takım vardı fakat daha dış etkenlerden etkilenen oyuncu imajı vardı. Panikti, çok top kaptırıyordu.

Kiralanma süreçleri oldu vs. Bugün birçok teknik adam veya futbolcu sıkıntılar yaşamıştır. 4 sene derken neyi kastetti bilmiyorum. Ben de anlatsam Kerem Aktürkoğlu kadar 250 sayfalık kitap yazarım. Zannetmesin ki sıkıntıları bir tek o yaşadı. Mesleki olarak bir yerlere gelmiş birçok insan sıkıntılar yaşamıştır. Bu hatayı yapmış bir ağabeyi olarak söyleyeyim. Konuşurken 'Onlarla hesaplaşacağım, bunları unutmadım' bakış açısını kullanmaması gerek. Bu söylediğinden üzülür daha sonra. Gördüğümde bana saygıdan kusur etmez. Ben dediğimi yapsınlar, yaptığımı yapmasınlar diyorum"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN