Erden Timur 'Yeni Muslera'yı buldu! Galatasaray'a 24 milyon euroluk eldiven! Icardi devreye girecek...

Erden Timur 'Yeni Muslera'yı buldu! Galatasaray'a 24 milyon euroluk eldiven! Icardi devreye girecek...

Sezon sonunda Urugaylı file bekçisi Fernando Muslera ile yolları ayırması beklenen Galatasaray, yeni kalecisini İtalya'da buldu. Aslan, 24 milyon euroluk eldiven kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Milli araya Hatayspor karşısında alınan mağlubiyet ile giren Galatasaray, 13. hafta karşılaşmasında evinde Alanyaspor'u konuk edecek. Rakibini mağlup ederek yeni bir galibiyet serisi yakalamayı amaçlayan Galatasaray, tecrübeli eldiveni Fernando Muslera ile yollarını ayırma kararı aldı. Sarı-kırmızılı ekip, Muslera'nın ayrılışı sonrasında kaleye geçireceği ismi ise şimdiden belirledi.

Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli eldiveni Uruguaylı file bekçisi Muslera, sezon sonunda Galatasaray'a veda edecek. Sözcü'de yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı ekip, 2011 yılından bu yana kalesini emanet ettiği Uruguaylı yıldız ile sözleşme yenilemeyecek.

Türkiye'de en çok kupa kazanan yabancı futbolcu olarak Türk futbol tarihine geçen başarılı eldiven, bu sezon Galatasaray forması altındaki son sezonunu geçiriyor.

37 yaşındaki yıldız eldivenin Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Sarı-kırmızılı ekibin Muslera ile sözleşme yenilemeyeceği ve yollarını ayıracağı ileri sürüldü.

Aslan, Muslera'nın ayrılışı sonrasında kalesini emanet edeceği ismi ise şimdiden belirledi. Sarı-kırmızılı ekibin İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen 29 yaşındaki Arjantinli file bekçisi Juan Musso'yu gündemine aldığı ve tecrübeli kaleciyi kadrosuna katmayı amaçladığı iddia edildi.

1,91 boyundaki Arjantinli file bekçisinin güncel piyasa değerinin 9 milyon euro olduğu öğrenildi. Bu transferde Icardi'nin sarı-kırmızılı ekibe yardımcı olmayı amaçladığı ileri sürüldü.

Arjantinli eldiven bu sezon 12 maçta takımın kalesini korurken 10 gol yedi. 7 maçta ise kalesini gole kapattı. Yıldız eldiven için bugüne dek 24,5 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Aslan'ın tecrübeli eldiveni kadrosuna katmak için kısa süre içerisinde resmi girişimlere başlaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN