Ergin Ataman iddialı: Kupayı yine Ülker Arena'da kaldıracağız

Ergin Ataman iddialı: Kupayı yine Ülker Arena'da kaldıracağız

ING Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi’nde Fenerbahçe Beko karşısında 2-0 yenik durumda olan Anadolu Efes’te başantrenör Ergin Ataman, sezonu şampiyon olarak tamamlayacaklarına inandığını belirterek "Geçmişte final serisinde 2-0 geriye düşüp de oradan şampiyon şampiyon olan, hep imkansızlıkları başaran takımız biz. Şampiyon biz olacağız ve geçen yıl olduğu gibi kupayı yine Ülker Arena’da kaldıracağız" diye konuştu.

ING Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi’nde ilk iki maç sonunda Fenerbahçe Beko karşısında 2-0 yenik durumda olan Anadolu Efes’te başantrenör Ergin Ataman, final serisinde Fenerbahçe'yi mağlup ederek şampiyon olacaklarını ve kupayı da Fenerbahçe'nin ev sahipliği yaptığı Ülker Arena’da kaldıracaklarını söyledi.

Anadolu Efes'in son 4 yılda Avrupa ve Türk basketbolunun zirvesinde yer aldığını kaydeden Ataman, "Yorgun olduğumuz bir gerçek ama şampiyonlar asla pes etmez. Fenerbahçe takımının mücadelesini takdir ediyorum ancak salonda toplu olarak bana karşı yapılan, hakarete varan alaycı sloganları unutmuyorum. Biz son 4 yılda Avrupa ve Türk basketbolunun zirvesine çıktık. Bu sloganları atanlar sindiremese de biz Türkiye’nin gururuyuz” diye konuştu.

“KUPAYI YİNE ÜLKER ARENA’DA KALDIRACAĞIZ”

Sezonu şampiyon olarak tamamlayacaklarını söyleyen Ataman açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

“Geçmişte final serisinde 2-0 geriye düşüp de oradan şampiyon şampiyon olan, hep imkansızlıkları başaran takımız biz. Şampiyon biz olacağız ve geçen yıl olduğu gibi kupayı yine Ülker Arena’da kaldıracağız.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN