Erol Bulut'tan yıllar sonra gelen Fenerbahçe itirafı: Sakat raporu verdim yine aldılar

Erol Bulut'tan yıllar sonra gelen Fenerbahçe itirafı: Sakat raporu verdim yine aldılar

Futbol camiasının önemli isimlerinden biri olan Erol Bulut, yıllar sonra duyanları şaşkına çeviren bir açıklama yaptı. Fenerbahçe’nin kaçırdığı şampiyonlukların perde arkasını anlattı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Erol Bulut, sarı-lacivertli kulüpteki dönemine ilişkin yıllar sonra sessizliğini bozdu ve gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Bulut, kendi onayı dışında transferler yapıldığını ve ısrarla istediği oyuncuların alınmadığını belirterek, kaçan şampiyonluğun perde arkasını araladı.

Teknik Direktör Erol Bulut, HT Spor'da katıldığı programda Fenerbahçe'de görev yaptığı 2020-2021 sezonuyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Takımı sezonun ilk yarısında lider durumda olmasına rağmen yaşanan başarısızlığın nedenlerine değinen Bulut, transfer sürecinde yaşananların şampiyonluğa mal olduğunu ima etti.

yeni-proje

"SAKAT RAPORU VERDİK, YİNE DE ALINDI": PEROTTI İTİRAFI

Erol Bulut'un en sarsıcı açıklaması Diego Perotti transferiyle ilgili oldu. Arjantinli yıldızın transferine onay vermediğini net bir dille ifade eden Bulut, süreci şöyle anlattı: "Perotti ismi gelince analiz ettik. Evet, kaliteli futbolcu ama son üç senesinde 300 gün sakatlık yaşamış. Doktorumuz tarafından da raporlandı. Sakat bir futbolcu, bize bir faydası olmayacak diye alınmaması gerektiğini söyledik."

Bu uyarılara rağmen transferin gerçekleştiğini belirten Bulut, "Nitekim kaç maç oynadı? Beş. Beş maç sonra yine sakatlandı ve sezonu kapattı. Bizim devamlılığa ihtiyacımız vardı," diyerek o dönemki transfer politikasını eleştirdi.

"ISRARLA İSTEDİM, ALMADILAR": KAÇAN BALIK BAKASETAS

Erol Bulut, kendi istediği oyuncuların ise alınmadığını vurgularken en dikkat çekici örnek olarak Anastasios Bakasetas'ı gösterdi. Alanyaspor'dan eski öğrencisi olan Yunan yıldız için defalarca rapor sunduğunu belirten tecrübeli hoca, "Geldiğimden beri istediğimi söyledim ama hiçbir zaman alamadık. O dönem Alanyaspor başkanıyla görüşüldü, bonservisi de çok yüksek bir rakam değildi. Ama alınmadı," ifadelerini kullandı. Bakasetas'ın daha sonra Trabzonspor'a transfer olup şampiyonluk yaşamasındaki kilit rolü, bu itirafı daha da anlamlı kıldı.

yeni-proje-1

EMRE BELÖZOĞLU VE YÖNETİME ÜSTÜ KAPALI MESAJ

Bulut, "Ben imza attıktan sonra istenilmeyen futbolculara da imza atıldı. O sıkıntıları ben yaşadım," diyerek kendi oyun sistemine uygun olmayan transferler yapıldığını belirtti. Sunucunun "O dönem sportif direktör Emre Belözoğlu'ydu. Sizinle iletişim mi kurmadı?" sorusuna ise, "Benim dönemimde (iletişim) iyi olmadı. Orada hatalar kesinlikle oluştu. Bu Emre Belözoğlu tarafından mı yapıldı, yönetim tarafından mı yapıldı, onu bilemem ama ben konularımı net bir şekilde ifade ettim," yanıtını verdi. Erol Bulut, takımı devreyi lider bitirmesine rağmen devre arasında istediği takviyelerin yapılmadığını ve gelen oyuncuların ya sakat ya da hazır olmadığını söyleyerek, şampiyonluk yarışında kırılma anının transfer dönemi olduğunu işaret etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN