Ertuğrul Doğan özel jetini kaldırdı! Trabzonspor aradığı forveti sonunda buldu. 3 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor

Ertuğrul Doğan özel jetini kaldırdı! Trabzonspor aradığı forveti sonunda buldu. 3 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor

Forvet konusunda sıkıntılar çeken Trabzonspor, gelecek sezonun kadro planlaması için transfer çalışmalarına başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın forvet almak istediği biliniyordu ve beklenen haber geldi. Başkan Ertuğrul Doğan özel jetini kaldırdı! Trabzonspor aradığı forveti sonunda buldu. 3 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Bu sezon Süper Lig'i 3. sırada bitirmek isteyen Trabzonspor şimdiden gelecek sezon planlamalarına başladı. Forvet hattını güçlendirmek isteyen bordo-mavili ekip aradığı ismi buldu. Ertuğrul Doğan özel jetini kaldırdı! Piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösterilen futbolcu için kulübüne teklif yapıldı.

BELÇİKA BASINI DUYURDU: TRABZONSPOR ANLAŞMAYA VARDI

Belçika basınında yer alan haberlere göre; Trabzonspor 3 milyon euroluk yıldızla anlaşmaya vardı. Belçikalı gazeteci Sacha Tavolieri’nin haberine göre Trabzonspor, Gaziantep FK’de kiralık olarak forma giyen Denis Dragus ile prensip anlaşmasına vardı.

yeni-proje-2024-04-09t104853-621.jpg

3 MİLYON EUROLUK YILDIZ BEDAVAYA GELİYOR

Trabzonspor, futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Belçika ekibine Standart Liege ise 1 milyon euro teklif etti. Geçen yıl futbolcu için 3 milyon euro isteyen Liege takımının 2 milyon euroya yakın bir bedeli kabul edebileceği belirtildi.

yeni-proje-2024-04-09t104906-282.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösterilen 24 yaşındaki Rumen forvet, Gaziantep FK takımında oynadığı 29 maçta 12 gol attı, 1 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN