Ertuğrul Doğan'dan Anthony Nwakaeme açıklaması

Ertuğrul Doğan'dan Anthony Nwakaeme açıklaması

Trendyol Süper Lig'de önümüzdeki sezonun planlamasına şimdiden başlayan Trabzonspor'da başkan Eruğrul Doğan, önemli açıklamalara imza attı. Ertuğrul Doğan, Bordo-Mavili taraftarların merakla beklediği transfer gelişmesi Anthony Nwakaeme konusuna da açıklık getirdi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de zirve yarışından kopan Trabzonspor, Abdullah Avcı liderliğinde önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Kadroda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanan Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan, DHA'ya önemli açıklamalarda bulundu.

Panathinaikos'a transfer olmasına kesin gözüyle bakılan Anastasios Bakasetas konusuna açıklık getiren Ertuğrul Doğan, Yunan yıldız hakkında ''Bakasetas Trabzonspor’da 1,3 milyona euroya oynuyor. Biz kendisine yeni bir teklif yaptık, kabul etmedi. İkinci teklifi yaptık. İlla şampiyonluğa oynayan bir kadroda oynamak istiyor'' ifadelerini kullandı. Yunan yıldız Bakasetas'ın, bu hafta oynanacak Galatasaray maçında son kez Bordo-Mavili formayı terletmesi bekleniyor.

NWAKAEME TRANSFERİ İMKANSIZ

5028d54f658d4550907c9cdf82041f60.jpg

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, taraftarların yeniden takımda görmek istediği Anthony Nwakaeme konusu hakkında da konuştu. Ertuğrul Doğan, kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden yıldız futbolcu için ''Nwakaeme’nin takımı ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek ve şu anda da oldukça yüksek maliyetle forma giyiniyor. Bizim şu anda oyuncuyu o maliyetlerle yeniden takımımıza katmamız çok zor. Hatta imkansız diyebilirim'' dedi. Ertuğrul Doğan, konuşmasının devamında "Nwakaeme ile çok yakın dostuz ve sürekli kendisiyle konuşuyoruz. Ancak bonservissiz bir şekilde alabilirsek bu transfer gerçekleşebilir. Onun dışında kulüp yetkilileri ile de henüz bir görüşme gerçekleştirmedik'' ifadelerini kullandı.

Bu sezon Al-Fayha'da 16 resmi maça çıkan Nijeryalı yıldız Anthony Nwakaeme, toplam 5 gol atıp, 1 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN