Ertuğrul Doğan'ın tüm hayalleri suya düştü! 65 milyon euroluk yıldız Fenerbahçe'ye geliyor: Ali Koç özel jetiyle getirecek

Ertuğrul Doğan'ın tüm hayalleri suya düştü! 65 milyon euroluk yıldız Fenerbahçe'ye geliyor: Ali Koç özel jetiyle getirecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro çalışmaları başladı. Süper Lig'de şampiyonluğu kıl payı kaçıran sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi için kolları sıvadı. Takımı deneyimli oyuncularla güçlendirmek isteyen yönetimden ilk müjdeli haber geldi. Ertuğrul Doğan'ın tüm hayalleri suya düştü! 65 milyon euroluk yıldız Fenerbahçe'ye geliyor. Başkan Ali Koç özel jetiyle getirecek. İlk görüşme gerçekleşti. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a resmen hediye eden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. Özellikle başkanlık seçiminin yaklaşmasıyla transferde hareketli saatler geçiren sarı-lacivertlilerden üst üste bombalar gelmeye devam ediyor. Bir süredir Trabzonspor ile anılan yıldız oyuncunun adresi belli oldu. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın tüm hayalleri suya düştü. 65 milyon euroluk yıldız Fenerbahçe'ye geliyor. İlk görüşmeler yapıldı, Başkan Ali Koç özel jetiyle getirecek.

ERTUĞRUL DOĞAN'IN TÜM HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Bir süredir adı sık sık Trabzonspor ile anılan Arjantinli yıldız Angel Di Maria için flaş bir iddia ortaya atıldı. Fotospor'da yer alan habere göre, son Dünya Kupası'nı kazanan Angel Di Maria'nın Dubai tatili öncesinde 2 gün İstanbul'da kaldığı ve bazı görüşmeler yaptığı ileri sürüldü. Bu görüşmelerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'ta bulunuyor.

yeni-proje-2024-05-29t093116-126.jpg

65 MİLYON EUROLUK YILDIZ FENERBAHÇE'YE GELİYOR

İddialara göre Di Maria ve eşi Jorgelina Cardoso, Dubai'ye İstanbul aktarmalı olarak seyahat etti. Angel ve Jorgelina 2 gün İstanbul'da kaldı. Bazı görüşmelerde bulundu. Yeni sezonda kendisine Türkiye Süper Ligi'nde oynamayı teklif eden bazı kulüplerin temsilcileriyle görüştü. Bu görüşmelerden birinde ise Başkan Ali Koç ile görüştüğü ileri sürüldü.

Angel'in kendisine Türkiye Ligi'nde oynamasını teklif eden kulüp başkanının otelinde konakladığı ve gördüklerinden çok etkilendiği iddia edildi. Tüm bu iddialara akıllara Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un önceki gün yaptığı, "kanat eksiğimiz var. Branco, Nisan ayından beri çalışıyor" ile yine Fenerbahçe Başkanı'nın sahip olduğu ve Jorge Jesus'un konakladığı oteli getiriyor.

yeni-proje-2024-05-29t093053-769.jpg

17 GOL 15 ASİSTLE SEZONA DAMGA VURDU

Benfica'ya sezon başında Juventus'tan Transfer olan Angel Di Maria, Portekiz ekibinde 48 maçta süre aldı. Bu maçlarda Di Maria 17 gol ve 15 asist kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN