Eylül ayında Galatasaray'dan ayrılmıştı: Omar Elabdellaoui'nin yeni takımı herkesi şaşırttı!

Eylül ayında Galatasaray'dan ayrılmıştı: Omar Elabdellaoui'nin yeni takımı herkesi şaşırttı!

2020 yaz transfer döneminde Yunan devi Olimpiakos'tan ayrılarak Galatasaray'ın yolunu tutan ve sarı-kırmızılı ekipte forma giydiği günlerde gözünden yaşadığı kaza nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Omar Elabdellaoui, Eylül ayında Galatasaray'dan ayrılmıştı. Eylül ayından bu yana kulüpsüz olaran 30 yaşındaki savunma oyuncusunun yeni takımı herkesi şaşırttı.

Sezon başında Galatasaray'dan ayrılan Norveçli savunma oyuncusu Omar Elabdellaoui'nin yeni takımı herkesi şaşırttı. Bir süredir kulüpsüz olan Norveçli sağ bek, sürpriz bir takıma imza attı.

2020-2021 yaz transfer döneminde Yunan devi Olimpiakos'tan ayrılarak Galatasaray'ın yolunu tutan ve yılbaşı gecesinde yaşadığı talihsizlik nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Norveçli savunma oyuncusu Omar Elabdellaoui'nin yeni takımı belli oldu.

YENİ TAKIMI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Yaz transfer döneminde sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamayla dikkatleri üzerine çeken ve 2 Eylül'de Galatasaray'dan ayrılan tecrübeli defans oyuncusunun yeni takımı herkesi şaşırttı.

Yıldız futbolcu Eylül ayında sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda şunları söylemişti:

"Sevgili Galatasaray ailem, benimle ilgili medyada çıkan haberlere inanmak yerine gerçeği benden öğrenmenizi istedim. Sezon öncesi menajerim, beni isteyen bazı takımların teklifleri olduğunu iletti. Hocamızla konuşup, kendisi bana planlarının içinde olduğunu söyledikten sonra menajerime diğer tüm teklifleri unutmasını ve burada kalmak ve takıma yardımcı olmak istediğimi söyledim.

Galatasaray'da Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesi feshedildi

CENK ERGÜN BANA KULÜP BULMAMI SÖYLEDİ

Sadece birkaç gün önce, transfer sezonunun kapanmasına az süre kala; Cenk Ergün bana, kulübün kendime yeni bir takım bulmamı istediğini söyledi. Ona, bunun benim için çok sürpriz olduğunu ancak kulüp böyle istiyorsa çok az bir zaman kalmasına rağmen menajerime hemen bir takım bulmasını söyleyeceğimi ilettim. Bunu menajerime ilettiğimde konuyla ilgileneceğini ve elinden geleni yapacağını; benim bu süreçte antrenmanlara devam edip, formda kalmayı sürdürmemi söyledi. O andan itibaren ne kulüpten ne de menajerimden takım bulmayla ilgili bir şey duydum.

Bazı insanlar ne derse desin, bu kulübe olan sevgim ve saygım sürüyor. Normal şartlarda medyada söylenenlere dair çıkıp konuşmuyorum ancak birilerinin beni kötü bir durumda bırakmaya çalıştığını hissederek, bir açıklama yapmak zorunda kaldım. Benim için ettiğiniz duaları ve desteğinizi hiç unutmadım ve unutmayacağım. Bana inanın. Her zaman takımımın ve tüm Galatasaray ailemin başarılı olmasını dileyeceğim."

Omar Elabdellaoui'nin yeni adresi resmen belli oldu | Transfermarkt

SÜRPRİZ İMZA

2020 yaz transfer döneminde transfer olduğu Galatasaray'dan geçtiğimiz yaz transfer döneminin son günlerinde ayrılan Norveçli savunma oyuncusu, sarı-kırmızılı formayı 20 maçta terletmişti. Galatasaray'a transfer olduktan kısa süre sonra gözünden yaşadığı kaza nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Omar Elabdellaoui, Norveç ekibi Bodo/Glimt'e imza attı.

Norveç ekibi Eylül ayından bu yana kulüpsüz olan Omar Elabdellaoui'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Galatasaraydan ayrılan Omar Elabdellaouinin yeni takımı belli oldu

SÖZLEŞMESİ FESH EDİLMİŞTİ!

Omar Elabdellaoui'nin Galatasaray ile sözleşmesi Eylül ayında tek taraflı feshedilmişti. Sarı-kırmızılılarda 20 maça çıkan oyuncu 1 de asist yapmış, yılbaşı gecesi havai fişek patlamasıyla yaralanmasının ardından gözünde görme kaybı oluşmuş, ameliyat olmuş ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

30 yaşındaki futbolcu, Sarı-Siyahlılar'la 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Böylece deneyimli sağ bek tam 11 yıl sonra ülkesine döndü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN