Fatih Tekke, Fenerbahçe'ye sorun çıkarmaya devam ediyor

Fatih Tekke, Fenerbahçe'ye sorun çıkarmaya devam ediyor

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderlik koltuğunu Galatasaray'a kaptırdı. Alanyaspor'u çalıştıran Fatih Tekke böylelikle geçen sezonun ardından bir kez daha Fenerbahçe'ye zirve yolunda büyük hasar vermiş oldu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'in 25. haftası müthiş bir karşılaşmaya ev sahipliği yaptı. Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderlik koltuğunu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdı.

Alanyaspor'un genç teknik direktörü Fatih Tekke, Kadıköy deplasmanında harika bir futbol oynatarak takdir topladı. Bu skorun ardından ilginç bir istatistik de ortaya çıkmış oldu. Fatih Tekke'nin çalıştırdığı takımlar son 2 sezonda Fenerbahçe'ye Kadıköy'de şampiyonluk yolunda kritik puan kayıpları yaşattı.

2022/23

Fenerbahçe 3-3 İstanbulspor

2023/24

Fenerbahçe 2-2 Alanyaspor

Fenerbahçe, geçen sezon son dakika golüyle İstanbulspor'a puan bırakmıştı. Sezon sonunda ise şampiyon Galatasaray olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN