Fatih Terim herkesi şaşırttı! Artık sadece hoca değil: Resmen satın alıyor

Fatih Terim herkesi şaşırttı! Artık sadece hoca değil: Resmen satın alıyor

Türkiye’nin gelmiş geçmiş şüphesiz en iyi teknik direktörlerinin başında gelen Fatih Terim ‘le ilgili bomba bir iddia gündemde. Deneyimli teknik direktör Fatih Terim kulüp satın alıyor. İşte detaylar…

Galatasaray’ın efsane teknik direktörü Fatih Terimin tekrar bir takım için teknik direktörlük yapması bekleniyordu. Ama gelen son dakika bilgilerine göre Fatih terim sevenlerine bambaşka bir sürprizle geliyor. Detaylar haberimizde…

fatih terim

FATİH TERİM'DEN HERKESE TERS KÖŞE! TÜRKİYE'DEN KULÜP SATIN ALIYOR...

En son Galatasaray’da görev yapan tecrübeli teknik direktör Fatih Terim için Trabzonspor’la anlaşma yapacağı konuşuluyordu. Ancak ortaya öyle bir iddia atıldı ki tecrübeli teknik direktör ’ün bir kulübü almak için kolları sıvadığı konuşuluyor. Detaylar haberimizde…

Geçen sezon Galatasaray'da başlayan ancak aldığı kötü sonuçlar ve Başkan Burak Elmas ile yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle istifa eden Fatih Terim'in geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'da adı geçiyordu. Trabzonspor’dan gelen bir teklifi geri çevirdiği söylenen deneyimli teknik direktör hakkında bomba bir haber gündemde.

TERİM, HEDEF DEĞİŞTİRDİ

Galatasaray yönetiminde 8 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası, 5 Türkiye Süper Kupası ve 1 UEFA Kupası kazanan Fatih Terim, artık çok farklı bir role bürünecek.

KULÜP SATIN ALIYOR

Deneyimli teknik direktör Fatih Terim'in takımı Türkiye'den almak için harekete geçtiği iddia edilmişti. Yaşamını devem ettirdiği bodrum İlçesinin takımı olan ve sezon başında Spor Toto 1. Lig'e yükselen Bodrum Sporu satın alacağı konuşuluyor.

BODRUMSPOR HAMLESİ

TGRT Haber’de yayınlanan “Stüdyo Futbol Yorumcusu” programında konuşulan iddiaya göre Terim'in artık takım çalıştırmak istemediği ve planına en uygun kulübün ise Bodrum spor olduğu konuşuldu.

Bodrum spor bu sezon Spor Toto Birinci Lig'de 27 maça çıktı. Rekoru 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet olmak üzere bir performansları mevcut.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN