Fatih Terim'in Panathinaikos'undan unutulmaz zafer

Fatih Terim'in Panathinaikos'undan unutulmaz zafer

Yunanistan Kupası yarı finalinde Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, 1-0'ın rövanşında Paok'a 2-1 kaybetse de penaltılarda rakibini 6-5 mağlup ederek finale yükseldi. Karşılaşmanın uzatma devresi nefesleri kesti.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Yunanistan Kupası yarı final rövanş maçında Panathinaikos ile PAOK kozlarını paylaştı. Panathinaiko Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı maç nefesleri kesti.

Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Panathinaikos ile PAOK, müsabakada kıran kırana bir mücadele ortaya koydu. İlk maçı deplasmanda 1-0 kazanan Fatih Terim'in ekibi, sahasında oynanan maçta büyük şok yaşadı. PAOK, 72. dakikada sahneye çıkan Andrija Zivkovic'in golüyle maçın 90 dakikalık bölümünü 1-0 kazandı ve maçı uzatma devrelerine taşıdı.

Uzatma devrelerine hızlı başlayan PAOK, 105. dakikada Tomasz Kedziora ile aradaki farkı ikiye çıkardı. Bu dakikadan itibaren baskısını artıran Panathinaikos, inanılmazı başararak son saniyede golü buldu. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Willian Arao'nun asistinde meşin yuvarlağı filelere yollayan Dimitris Limnios, maçı penaltılara götüren isim oldu.

(S Sport Plus)

Penaltı vuruşları ise nefesleri kesti. Rakibini penaltılarda 6-5 yenmeyi başaran Panathinaikos finale yükseldi. Panathinaikos kalecisi Dragowski 3 penaltı kurtardı. PAOK'ta son penaltıyı kullanan isim Mbwana Samatta olurken, Tanzanyalı oyuncunun penaltıyı kullanırken ayağı kaydı ve topu dışarı attı.

Fatih Terim'in Panathinaikos'u, finalde Aris-Panetolikos eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN