Fatih Terim'in yeni mesleği belli oldu! İmparator o isimle yıllar sonra bir araya gelerek herkesi şaşırttı

Fatih Terim'in yeni mesleği belli oldu! İmparator o isimle yıllar sonra bir araya gelerek herkesi şaşırttı

Galatasaray'ın efsane teknik adamı Fatih Terim'in yeni mesleği herkesi şaşırtırken başarılı teknik adam yıllar sonra sürpriz bir isimle bir araya geldi.

Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim, İtalya Konsolosluğu'nda düzenlenen Türk-İtalyan buluşmasına konuşmacı olarak çağırılırken 'İmparator' lakaplı tecrübeli teknik adamın yeni mesleği herkesi şaşırttı.

Fatih Terim'in 'konuşmacı' olarak katıldığı İtalya Konsolosluğu’nda düzenlenen buluşmayı Fatih Terim'in Milan'ı çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan ve şu sıralara Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü olan Andrea Pirlo ile Anadolu Efes'in İtalyan basketbolcusu Achille Polonara da takip etti. Pirlo ve Fatih Terim'in bir araya gelmesi dikkatlerden kaçmadı. İki isim yıllar sonra bir araya gelerek objektiflere poz verdi.

FATİH TERİM'İN YENİ MESLEĞİ BELLİ OLDU

Geçen sezon Ocak ayında oynanan Giresunspor karşılaşmasının ardından dönemin Galatasaray Başkanı Burak Elmas tarafından görevine son verilen ve sarı-kırmızılı ekip ile yollarını ayırdıktan sonra herhangi bir bir takımla anlaşma imzalamayan Fatih Terim'in yeni mesleği belli oldu.

İtalya Konsolosluğu'nda düzenlenen Türk-İtalyan buluşmasına katılan isimler arasında yer alan TRT Spor spikeri Veli Yiğit, 69 yaşındaki teknik adamın yeni mesleğini açıklarken başarılı teknik adam hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Efsane teknik adamın hayatını konu alan 'TERİM' belgeseli 15 Eylül'de ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşurken bazı kullanıcılar belgeselin eksik olduğunu vurgulayarak belgeselde bazı gerçeklere yer verilmediğini söylemişti.

HERKESİ ŞAŞIRTTI

TRT Spor spikeri Veli Yiğit, başarılı teknik adamın kitap yazdığını, belgeselde yer verilmeyen kısımların da kitapta yer verileceğini duyurarak şunları söyledi:

"Fatih Terim kitap yazıyor. Belgeselde olmayan birçok şey kitapta olacak. Ayrıca müze açılışı olacak. Fatih Terim'in kazandığı kupalar ve birçok şey, üst düzey müze olacak.

5-6 YIL DAHA TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPAR

Fatih Terim çok şey anlattı. Birebir çok uzun konuştuk. Keyfi çok yerinde. İnanılmaz iyi gördüm. Hem fiziksel, hem mental. Hoca da "aslan gibiyim" dedi. İzlenimlerimi paylaşayım. Fatih Terim en az 5-6 yıl daha teknik direktörlük yapar. Teklifler de var"

Veli Yiğit'in bu açıklamaları sonrasında Fatih Terim'in kitap yazmaya başlaması ve yazarlık hayatına adım atması sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı. Bazı kullanıcılar 'Fatih Terim'den kitap yazmasını beklemezdim. Çok şaşırdım' gibi yorumlarda bulundu.

Juventuslu futbolculardan Pirlo'ya eleştiri: Taktik konuşmuyor

"TERİM TUHAF BİR ADAMDI ÖĞLE YEMEKLERİNE GEÇ GELİRDİ"

Öte yandan başarılı teknik adamın, ilk baskısı 2013 yılında yapılan 'Düşünüyorum Öyleyse Oynarım' adlı kitapta kendisinden "Terim kurallara alerjisi olan dikkat çekici ve tuhaf bir adamdı. Öğle yemeklerine geç gelir resmi görüşmelerde kravat takmazdı. Taktik tahtasının önünde durur, eline bir tebeşir alıp tahtaya on bir daire çizerdi. Kimin defans, kimin orta saha ve forvet olduğunu anlamak mümkün değildi. Tam bir kaos, sadece kalecinin kim olduğu belliydi." sözleriyle bahseden Andrea Pirlo ile bir araya gelmesi herkesi şaşırttı.

İşte Karagümrük'ün İtalyan teknik adamı Andrea Pirlo'nun kaleme aldığı 'Düşünüyorum Öyleyse Oynarım' adlı kitapta Fatih Terim hakkında sarf ettiği sözler...

1-009.jpg

2-008.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN