Fenerbahçe, 25 kişilik Avrupa Ligi kadrosunu duyurdu

Fenerbahçe, 25 kişilik Avrupa Ligi kadrosunu duyurdu

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek oyuncularının 25 kişilik listesini duyurdu. Serdar Dursun'un sakatlığı nedeniyle UEFA listesine eklenmediği ifade edildi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele edecek 25 kişilik oyuncu listesini duyurdu. E. Frankfurt, Antwerp ve Olympiakos ile kozlarını paylaşacak. Sarı-lacivertli ekip aynı zamanda yaptığı açıklamada transfer ve sakatlıklarla ilgili de kamuoyuna bilgi verdi.

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklama;

Kulübümüz, Futbol Takımımızın 2021-22 sezonu yapılanması kapsamındaki planlama doğrultusunda; UEFA Avrupa Ligi için kadro bildirme süresinin son tarihi olan 2 Eylül 2021 itibarıyla belirlediği adımları atmıştır.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira ile yapılan görüş alışverişleri doğrultusunda takımımıza transfer edilerek UEFA A listesinde eklenen isimler; Diego Rossi, Min-Jae Kim, Max Meyer, Mergim Berisha olmuştur.

Futbolcumuz Serdar Dursun yaşadığı sakatlık dolayısıyla UEFA listesine eklenmemiştir.
Oyuncularımız Fatih Şanlıtürk, Arda Güler ve Melih Bostan UEFA B Listesine alınmışlardır.

Kulübümüz, futbolda belirlenen birinci transfer ve tescil döneminin sonu olan 8 Eylül 2021 tarihine dek Teknik Direktörümüzün istekleri doğrultusunda en az bir ve yüksek olasılıkla birden fazla pozisyon için de transfer çalışmalarını sürdürmektedir.,

Kulübümüz bu süreçte Gökhan Gönül, Harun Tekin, Kemal Ademi, M. Frey, M. Lemos (K), M. Samatta (K), M. Thiam, Nabil Dirar, Ozan Tufan (K), Sadık Çiftpınar ile yollarını ayırmıştır.
Caner Erkin ve Steven Caulker ile ilgili transfer görüşmeleri devam etmektedir.

Sinan Gümüş süresiz kadro dışı bırakılmıştır.

Takımımıza dair transfer gelişmeleri oldukça kulübümüz tarafından gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.
Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN BİLDİRDİĞİ LİSTELER

A listesi: Altay Bayındır, Berke Özer, Osman Ertuğrul Çetin, Nazım Sangare, Min Jae Kim, Attila Szalai, Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Filip Novak, Luiz Gustavo, Jose Sosa, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Mesut Özil, Muhammed Gümüşkaya, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Max Meyer, Dimitris Pelkas, Bright Osayi-Samuel, Enner Valencia, Mergim Berisha

B listesi: Arda Güler, Arda Okan Kurtulan, Bartu Kulbilge, Melih Bostan, Fatih Şanlıtürk

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN