Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Valencia'nın boşluğunu o isim dolduracak! Gözler İtalya'ya çevrildi

Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Valencia'nın boşluğunu o isim dolduracak! Gözler İtalya'ya çevrildi

Bu akşam evinde Antalyaspor'u konuk edecek Fenerbahçe, bir yandan şampiyonluk umutlarını diri tutmaya çalışırken bir yandan da transfer çalışmalarında düğmeye bastı. Kanarya, sezon sonunda takıma veda etmesi beklenen Valencia'nın boşluğunu dolduracak ismi İtalya'da buldu.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında evinde Antalyaspor'u konuk edecek Fenerbahçe, rakibini mağlup ederek lider Galatasaray'ın Ankaragücü deplasmanından eli boş dönmesini bekleyecek. Aslan, Ankara'dan mağlubiyetle döner ve Fenerbahçe'de kalan maçlarını da kazanırsa sarı-lacivertli ekip mutlu sona ulaşacak. Bir yandan şampiyonluk umutlarını diri tutmak isteyen Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarında düğmeye bastı.

Süper Lig'in 36. hafta karşılaşmasında bu akşam evinde Antalyaspor'u konuk edecek Fenerbahçe, bitime 3 hafta kala 5 puan arkasında yer aldığı Galatasaray'ın, Ankaragücü deplasmanında puan kaybı yaşamasını bekleyecek. 2013-14 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan sarı-lacivertli ekip bir yandan şampiyonluk umutlarını diri tutmak isterken bir yandan da transfer çalışmalarına düğmeye bastı.

GÖZÜNÜ İTALYA'YA DİKTİ

Bu sezon Fenerbahçe adına ligin en flaş ismi olan Enner Valencia'nın sezonun sona ermesiyle birlikte takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Joao Pedro'nun da beklenen katkıyı verememesi sarı-lacivertli ekibi golcü arayışına soktu. Enner Valencia'nın boşluğunu dolduracak golcü transferi için çalışmalara başlayan Fenerbahçe, gözünü İtalya'ya dikti.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Kanarya, Atalanta forması giyen Luis Muriel ile masaya oturacak. Sarı-lacivertli ekibin yıldız golcünün menajeri ile ilk teması kurduğu ve transfer şartlarının gündeme geldiği belirtildi. 32 yaşındaki Kolombiyalı golcünün Atalanta ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona eriyor. Bu sezon 28 lig maçında forma giyen Luis Muriel, 2 gol atarken 3 asist yaptı.

Fenerbahçe transfer haberi: Enner Valencianın yerine tecrübeli golcü geliyor

45 kez Kolombiya Milli Takımı forması giyen tecrübeli golcü 8 kez fileleri havalandırdı. 2019 yılından beri Atalanta'da forma giyen yıldız golcü, Sevilla, Fiorentina Sampdoria, Udinese, Lecce, Granada ve Deportivo Cali takımlarında da forma giydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN