Fenerbahçe derbide ağır yara aldı: 4 oyuncu cezalı

Fenerbahçe derbide ağır yara aldı: 4 oyuncu cezalı

Galatasaray’a karşı 3-0 sahadan yenilgiyle ayrılan Fenerbahçe, dev derbiden ağır hasarla çıktı. Kanarya’da 4 oyuncu cezalı duruma düştü.

Dün akşam Trendyol Süper Lig'de 31. hafta karşılaşmasında Galatasaray sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Ev sahibi ekip, derbiyi 3-0 kazanırken Fenerbahçe, derbiden ağır hasarla ayrıldı.

Derbide Brezilyalı eldiven Ederson, 62. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalırken, Fenerbahçe kalan dakikaları 10 kişi oynadı.

Kanarya’da ayrıca Archie Brown, Matteo Guendouzi ve Mert Müldür sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Gelecek hafta evinde Başakşehir ile karşılaşacak Fenerbahçe’de sıra Brown, Guendouzi ve Mert Müldür, zorlu müsabakada forma giyemeyecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN