Fenerbahçe, Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakçı transferinin rövanşını aldı! İtalyan yıldız imzayı atıyor

Fenerbahçe, Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakçı transferinin rövanşını aldı! İtalyan yıldız imzayı atıyor

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakçı transferinin rövanşını almak üzere. Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, Cimbom'un da ısrarla istediği Joao Pedro transferinde mutlu sona çok yakın.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakçı transferinin rövanşını almak üzere. Kanarya'nın, Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan İtalyan yıldız Joao Pedro ve kulübü Cagliari ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; 30 yaşındaki oyuncunun menajeri kısa süre içerisinde İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe'nin bu transfer için Cagliari'ye 6,5 milyon euro bonservis ödeyeceği öğrenildi. Geçen sezon İtalyan ekibinde 39 maça çıkan Joao Pedro, takımına 13 gol 4 asistlik katkı sağladı.

jp.jpg

İtalyan pasaportu da bulunan Brezilya asıllı Joao Pedro, Gök Mavililer’in Dünya Kupası Elemeleri’nde oynadığı Kuzey Makedonya maçında ilk kez A milli olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN