Fenerbahçe'de o oyunculara Dinamo Kiev kadrosunda yer verilmedi

Fenerbahçe'de o oyunculara Dinamo Kiev kadrosunda yer verilmedi

Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de dev isimlere yer verilmedi. Sarı-laciverlilerin UEFA'ya verdiği 25 kişilik listede Kim Min Jae, Tisserand, Gustavo, Samatta, Lemos, Caulker, Meyer, Nazım Sangare, Çağtay Kurukalıp ve Tiago Çukur yer almadı.

Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda karşılaşacağı Dinamo Kiev müsabakası öncesi UEFA’ya verdiği 25 kişilik liste belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de bu müsabaka öncesi UEFA’ya bildirilen kadro açıklandı.

İŞTE SARI-LACİVERTLİLERİN ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU

Sarı-lacivertlilerin Avrupa’da forma giyebilecek oyuncuları; Altay Bayındır, Ertuğrul Çetin, Serdar Aziz, Novak, Szalai, Arao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Rossi, Valencia, Pelkas, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Lincoln Henrique, Bruma, Arda Güler, Zajc, Crespo, Burak Kapacak, İsmail Yüksek, Emre Mor, Berisha, Serdar Dursun, Osayi-Samuel ve Muhammed Gümüşkaya olarak belirlendi.

UEFA kadrosunda Kim min Jae, Tisserand, Gustavo, Samatta, Lemos, Caulker, Meyer, Nazım Sangare, Çağtay Kurukalıp ve yeni transfer Tiago Çukur yer almadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN