Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık: İmzalar atılıyor

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık: İmzalar atılıyor

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından Fenerbahçe bir yandan Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da Şampiyonlar Ligi'ndeki Dinamo Kiev karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. Kanarya'da Dinamo Kiev karşılaşmasına günler kala sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi'ndeki Dinamo Kiev karşılaşmasına günler kala sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Tecrübeli teknik adam Jesus'un raporu doğrultusunda Lincoln, Emre Mor, Bruma, Joshua King ve Tiago Cukur ve Willian Arao'yu kadrosuna katan Fenerbahçe'de Güney Korelı stoper Kim Min-jae takımdan ayrıldı.

kim.jpg

İtalyan devi Napoli'nin de ısrarla istediği 25 yaşındaki oyuncu Fransız ekibi Rennes'e transfer oldu.

Transferin 18 milyon euro karşılığında gerçekleştiği belirtilirken Koreli savunma oyuncusunun kısa süre içerisinde Fransa'ya giderek yeni takımı ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN