Fenerbahçe sezonu açıyor

Fenerbahçe sezonu açıyor

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, sezonu yarın açacak. Kanarya, yarın Can Bartu Tesisleri'nde sezonun ilk idmanını gerçekleştirecek.

Fenerbahçe, yarın sezonun ilk antrenmanını Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirecek. Kanarya, hazırlıkların İstanbul etabını 14 Temmuz Pazartesi günü tamamlayacak. Sarı-Lacivertli ekip, aynı gün Portekiz'e yurtdışı kamp ve hazırlık maçları dönemi için hareket edecek.

Kanarya, 27 Temmuz'a kadar burada çalışmalarını sürdürecek. Fenerbahçe, burada 17 Temmuz'da Portimonense, 20 Temmuz'da Uniao de Leiria, 23 Temmuz'da Al Ittihad ve 26 Temmuz'da Benfica ile karşılaşacak.

Sarı-lacivertliler, yurt dışı kampının ardından yurda dönecek ve çalışmalarına İstanbul'da devam edecek.

Fenerbahçe, 30 Temmuz'da ise Lazio ile Ülker Stadı'nda hazırlık maçına çıkacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN