Fenerbahçe tarihinde bir ilk! Arda Güler dünya devinin formasını giyecek: Herkes şaşkın

Fenerbahçe tarihinde bir ilk! Arda Güler dünya devinin formasını giyecek: Herkes şaşkın

Arda Güler transferinde flaş gelişme! A Milli Futbol takımı ile Galler arasında oynanan maçta inanılmaz bir gole imza atan genç yıldızımız Arda Güler'in hangi takıma transfer olacağı merak konusu oldu. Birçok dev kulübün adı geçerken İtalyan devi devreye girdi. Milona temsilcisinin transferde avantajlı olduğu ve Arda'nın İtalyan ekibe transfer olmaya sıcak baktığı öğrenildi. Eğer transfer gerçekleşirse Fenerbahçe tarihinde bir ilk olacak! Rakamı duyanların ağzı açık kalıyor. İşte detaylar...

Bu sezon gösterdiği performans ile tüm Türkiye'nin gönlünü kazanan Arda Güler, A Milli Takım ile Galler arasında oynanan karşılaşmada ikonik bir gole imza atmıştı. Kendini uluslararası alanda gösteren Arda'nın hangi kulübe transfer olacağı ise merak konusu oldu. Adı birçok büyük kulüple anılan Arda Güler'in transferinde sona gelindi. İtalya devi genç yıldızımız için devreye girdi. Rakamı duyanların ağzı açık kalıyor. Milano ekibi Arda için tüm şartları zorlarken transferin gerçekleşmesi durumuna Fenarbahçe tarihinde bir ilk yaşnacak.

ARDA GÜLER İTALYA YOLCUSU

Fenerbahçe forması ile 35 maçta 6 gol, 7 asistlik performans sergileyen 18 yaşındaki Arda Güler, Milli Takım’ın EURO 2024 Elemeleri D Grubu 4.hafta maçında Galler’i 2-0 yendiği maçta mükemmel bir gole imza atmıştı. Sözleşmesinde 17.5 milyon euro çıkış maddesi bulunan genç futbolcunun talipleri bitmek bilmiyor. Ajax, Paris Saint Germain, Bayern Münih, Liverpool, Newcastle United ve Borussia Dortmund'un ilgilendiği genç yıldıza İtalyan devide talip oldu.

gfgfgf-2023-06-22t111304-428.jpg

MİLONA EKİBİ GÖZÜNÜ KARARTTI

Fransız Lequipe’in haberine göre, Milan'ın bu sene Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek istediğini ve genç yıldızımız Arda Güler'i kadrosuna katmak istediği belirtildi. Haberde, Milan Teknik Direktörü Stefao Pioli'nin, kırmızı siyahlı takımda 3 yıl kiralık olarak forma giydikten sonra Real Madrid'e dönen Brahim Diaz'ın yerini Arda Güler ile doldurmak istediği ifade edildi.

ghghgh-2023-06-22t111325-846.jpg

Arda için yapılan görüşmelerin hızlandırıldığı belirtilirken, 18 yaşındaki futbolcunun da Milan'da forma giyme fikrine sıcak baktığı iddia edildi. Arda Güler’in kabul etmesi durumunda Fenerbahçe bu transferden 17.5 milyon euro kazanacak.

FENERBAHÇE TARİHİNDE BİR İLK!

Öte yandan Milan forması giyen ilk Türk futbolcu Ümit Davala'ydı. Fatih Terim'in Milano yönettiği dönemde top koşturan Ümit Davala, dünya devinde forma giyen ilk Türk ve Galatasaraylı futbolcuydu. Arda'nın da forma giymesi halinde Milan'da oynayan ilk Fenerbahçeli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN