Fenerbahçe turnayı gözünden vurdu! 20 milyon euroluk yıldız orta saha bedavaya geliyor. Fred devreye girdi, imzası an meselesi

Fenerbahçe turnayı gözünden vurdu! 20 milyon euroluk yıldız orta saha bedavaya geliyor. Fred devreye girdi, imzası an meselesi

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Şampiyonlar Ligi için takımı güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler turnayı gözünden vurdu. 20 milyon euroluk yıldız orta saha bedavaya geliyor. İngiliz devinden ayrılma kararı aldı. Fred devreye girdi, imzası an meselesi. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıdı. Sarı-lacivertlilerde İstanbulspor maçının hazırlıkları devam ederken transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe turnayı gözünden vurdu! 20 milyon euroluk yıldız orta saha bedavaya geliyor. Fred devreye girdi, imzası an meselesi.

20 MİLYON EUROLUK YILDIZ BEDAVAYA GELİYOR! FRED DEVREYE GİRDİ

Gelen son dakika bilgilerine göre; Fenerbahçe Arsenal'da forma giyen Thomas Partey için harekete geçti. Ganalı yıldız oyuncu ile aynı zamanda Galatasaray'ında ilgilendiği belirtildi. Ancak 30 yaşındaki yıldızın Fred ile oynamak istediği ve bundan dolayı sarı-lacivertlilerin bu transferde daha önde olduğu ifade edildi.

yeni-proje-2024-05-23t110909-942.jpg

16 MAÇTA YER ALABİLDİ

Öte yandan Takvim'de yer alan habere göre, Galatasaray'ın kısa süre içerisinde 30 yaşındaki ön libero için İngiliz ekibiyle temasa geçip resmi teklifte bulunması bekleniyor.

yeni-proje-2024-05-23t110928-709.jpg

Bu sezon 16 maçta forma giyen Partey takımına skor katkısı sağlayamazken söz konusu müsabakalarda 5 sarı kart gördü. Partey'in Arsenal ile 2025'e kadar kontratı bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN