Fenerbahçe yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! Sudan ucuza satıldı tarih yazıyor! Kanarya onu sattığı için resmen yas tutuyor!

Fenerbahçe yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! Sudan ucuza satıldı tarih yazıyor! Kanarya onu sattığı için resmen yas tutuyor!

Süper Lig'de 9'da 9 yaparak tekrarlanması güç bir başarıya imza atan Fenerbahçe'de eski yıldızın gösterdiği performans sarı-lacivertli camiada derin bir pişmanlık yarattı. Yıldız futbolcunun performansı, 'onu keşke satmasaydık' yorumlarına neden oldu.

Geride bıraktığımız yaz transfer döneminde Dzeko, Tadic, Fred ve Sebastian Szymański gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken ve bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Süper Lig'de yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe'de büyük pişmanlık yaşanıyor. Kanarya'nın eski yıldızı, yeni takımında gösterdiği performansla sarı-lacivertli camiada pişmanlık yarattı.

Süper Lig'in 9. haftasında evinde konuk ettiği Hatayspor'u 4-2 mağlup ederek lig tarihinin en iyi başlangıcını yapan Fenerbahçe'de yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor. Kanarya'nın sudan ucuza sattığı yıldız futbolcu, yeni takımında fırtına gibi esiyor.

2015 yılının yaz transfer döneminde 7 milyon euro karşılığında Bursaspor'dan transfer edilen ve geçen yıl yalnızca 3 milyon euro karşılığında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'e imza atan Ozan Tufan, İngiliz ekibinde gösterdiği performansla sarı-lacivertli camiada pişmanlık yarattı.

İngiltere Championship temsilcilerinden Hull City formasını terleten Ozan Tufan, bu sezon İngiliz ekibinde 7 maçta görev alırken 4 gol kaydetti. Bu sezon İngiliz ekibinin en golcü iki futbolcusundan biri olan yıldız orta saha oyuncusu, Hull City'e imza attığı günden bu yana 51 maçta görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 12 gol kaydetti.

Yıldız futbolcunun bu performansı sarı-lacivertli camiada 'onu keşke satmasaydık' yorumlarına neden oldu. Tecrübeli orta saha oyuncusunun Milli Takım kadrosuna davet edilmesi bekleniyor.

Ozan Tufan ayın oyuncusuna aday

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN