Fenerbahçe'den dev transfer! Ali Koç adaylık öncesi duyurdu, yer yerinden oynayacak: 6 milyon euroluk 19'luk yıldız imzayı attı

Fenerbahçe'den dev transfer! Ali Koç adaylık öncesi duyurdu, yer yerinden oynayacak: 6 milyon euroluk 19'luk yıldız imzayı attı

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Şampiyonluk yolunda ağır yara alan sarı-lacivertli ekip gözünü kararttı. Başkan Ali Koç adaylık öncesi duyurdu, yer yerinden oynayacak. Fenerbahçe'den dev transfer! 6 milyon euroluk 19'luk yıldız imzayı attı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de peş peşe puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe'de transfer mesaisi başladı. Teknik direktör İsmail Kartal ile yolların kesin olarak ayrılması beklenirken sıcak bir gelişme yaşandı. Başkan Ali Koç adaylık öncesi duyurdu, yer yerinden oynayacak. Fenerbahçe'den dev transfer! Sarı-lacivertli takım piyasa değeri 19 yaşında olan 6 milyon euroluk futbolcuyu transfer listesine aldı. İmzası an meselesi.

FENERBAHÇE'DE TRANSFER MESAİSİ BAŞLADI

Seçim yarışına doğru gidilirken sıcak gelişmeler peş peşe yaşanmaya devam ediyor. Fenerbahçe'de yarış tam gaz devam ederken Sadettin Saran, Ali Koç’un lehine adaylıktan çekildiğini duyurdu. Ali Koç da adaylığını açıkladı. Ali Koç yönetimini değiştirmeyi planlarken görevine devam edecek olan Sportif Direktör Mario Branco ve ekibi kadro yapılanmasına başladı.

ALİ KOÇ GÖZÜNE KESTİRDİ! DAHA 19 YAŞINDA

Gözler ise gelecek sezona çevrilmiş durumda. Fenerbahçe yönetimi gelecek sezon teknik direktör İsmail Kartal ile devam etmeyecek. Yeni teknik direktör ve transfer çalışmaları ise tam gaz devam ediyor. Enganche Sports’un haberine göre Fenerbahçe, Hırvatistan ekibi Hajduk Split'ten 19 yaşındaki Amerikalı on numara Rokas Pukštas'ın durumunu yakından takip ediyor.

yeni-proje-2024-05-12t122838-370.jpg

6 MİLYON EURO DEĞERİ BULUNUYOR

Sarı-lacivertli takım Avrupa’da birçok takımın transfer listesinde olan Sebastain Szymanski’nin başka bir takıma transfer olması durumunda futbolcu için giriş yapabilir. Futbolcunun gözlemlenmeye devam ettiği kaydedildi. Öte yandan futbolcuyu Avrupa'nın beş büyük liginden takımlar ve Barcelona da izliyor.

yeni-proje-2024-05-12t122808-458.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösterilen 19 yaşındaki Rokas Pukstas, bu sezon forma giydiği 28 maçta 7 gol attı. Futbolcunun kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN