Fenerbahçe'den kupasız geçen sezonları unutturacak transfer! Kanarya bombayı patlatıyor! Dünya yıldızı sarı-lacivert olacak

Fenerbahçe'den kupasız geçen sezonları unutturacak transfer! Kanarya bombayı patlatıyor! Dünya yıldızı sarı-lacivert olacak

2013-14 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmak için şimdiden kolları sıvadı. Kanarya bu doğrultuda dünyaca ünlü golcü ismi gözüne kestirdi.

Büyük umutlarla başladığı sezonda beklentilerin altında kalarak taraftarlarına hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe, gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak için şimdiden düğmeye bastı. Kanarya, dünya yıldızı golcüyle resmen masaya oturdu.

2013-14 sezonundan bu yana Süper Lig'de devam eden şampiyonluk hasretini bu sezonda da dindiremeyen Fenerbahçe, kupasız geçen sezonları unutturarak bir transferi gerçekleştirmek üzere. Sezonun son maçına pazar akşamı Türkiye Kupası finalinde Mediplol Başakşehir karşısında çıkacak olan sarı-lacivertli ekip, bir yandan rakibini mağlup ederek Türkiye Kupası'nı 10 yıl sonra müzesine götürmenin planlarını yaparken bir yandan da transfer çalışmalarında düğmeye bastı.

Son olarak 2013 yılında Türkiye Kupası'nı müzesine götüren sarı-lacivertli ekip, pazar akşamı oynanacak İstanbul derbisinden zaferle ayrılarak taraftarlarına moral vermek istiyor.

Ekvadorlu golcü Enner Valencia'nın Brezilya ekibi Internacional ile anlaşmasının ardından golcü arayışlarına başlayan Fenerbahçe, İtalyan devi İnter'in dünyaca ünlü golcüsü Edin Dzeko'yu kadrosuna katabilmek için girişimlere başladı.

2 YILLIK SÖZLEŞME

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun aktardığına göre; Kanarya, İnter'in golcü futbolcusu Edin Dzeko ile masaya oturdu.

Kanarya, 37 yaşındaki golcü futbolcuya 2 yıllık sözleşme teklifinde bulundu. Yarın akşam İstanbul'da Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile karşılaşacak İnter'in golcüsü Dzeko, kararını Şampiyonlar Ligi finalinden sonra açıklayacak. Boşnak yıldızın Inter'e öncelik verdiği ifade edilirken Türkiye'de oynamaya da sıcak bakabileceği öne sürüldü.

Bu sezon İnter formasını 51 maçta terleten golcü futbolcu takımına 14 gol 5 asistlik katkı sundu.

TRANSFER HABERİ: Edin Dzeko Fenerbahçe'ye doğru! İşte sözleşme şartları - Aspor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN