Fenerbahçe'den yılın transferi! Aziz Yıldırım tüm kozunu ortaya koydu. 60 milyon euroluk golcü hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'den yılın transferi! Aziz Yıldırım tüm kozunu ortaya koydu. 60 milyon euroluk golcü hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de başkanlık yarışı tüm heyecanıyla devam ediyor. Bir yandan Aziz Yıldırım büyük restler çekerken bir yandan da mevcut başkan Ali Koç, takımın başında durabilmek için büyük transferlere imza atıyor. Son gelen haber ise sarı-lacivertli taraftarları heyecana boğacak. Fenerbahçe'den yılın transferi! Aziz Yıldırım tüm kozunu ortaya koydu. 60 milyon euroluk golcü hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıyan Fenerbahçe, yarın İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Burada hedef 3 puan almak olurken sarı-lacivertli ekipte transfer bombaları peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak başkanlığını ilan eden Aziz Yıldırım, taraftarlara peş peşe güzel haberleri vermeye devam ediyor. Fenerbahçe'den yılın transferi! Aziz Yıldırım tüm kozunu ortaya koydu. 60 milyon euroluk golcü hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE'DEN YILIN TRANSFERİ

8-9 Haziran'da yapılacak kongre öncesinde daha önce adaylıklarını açıklayan Aziz Yıldırım da Ali Koç da yönetim kurulu listelerini Yüksek Divan Kurulu'na sundu. Seçimden 76 saat öncesine kadar listelerde değişiklik yapabilecekler. Gelen son bilgi ise taraftarları heyecana boğdu. Fotospor'da yer alan habere göre, başkanlığını ilan eden Aziz Yıldırım'ın Real Madrid'in efsane yıldızı Benzema'yı transfer edeceği iddia edildi.

yeni-proje-2024-05-25t095703-331.jpg

AZİZ YILDIRIM 60 MİLYON EUROLUK GOLCÜYÜ GETİRİYOR

Aziz Yıldırım kısa süre önce İspanyol menajer Oscar Ribot ile görüştü. Akıllara ise hemen Benzema transferi geldi. Yıldırım'ın bu transfere sıcak baktığı ancak maliyette pazarlık edebilecekleri öne sürüldü.

yeni-proje-2024-05-25t095716-844.jpg

Karim Benzema, 2009 yılında 35 milyon euro bonservis bedeliyle Lyon’dan Real Madrid’e transfer olmuştu. İspanyol devinde 14 yıl boyunca forma giyen Fransız golcü, 648 maçta 354 gol atarak Real Madrid tarihinin en golcü ikinci ismi oldu. Benzema, Real Madrid ile 25 kupa kazandı. Bunların arasında 5 Şampiyonlar Ligi, 4 La Liga, 3 İspanya Kral Kupası, 4 FIFA Kulüpler Dünya Kupası ve 4 UEFA Süper Kupası bulunuyor. Benzema, geçen yaz Real Madrid ile sözleşmesi bitince bedelsiz olarak Al Ittihad’a transfer olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN