Fenerbahçe'den yüzyılın transfer hamlesi! Ali Koç 50 milyon euroluk dünya yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'den yüzyılın transfer hamlesi! Ali Koç 50 milyon euroluk dünya yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezon transfer çalışmaları başladı. Süper Lig'de şampiyonluk umutlarını son haftaya bırakan sarı-lacivertlilerde transfer bombaları üst üste patlamaya devam ediyor. Gelen son haber ise taraftarları heyecana boğacak. Fenerbahçe'den yüzyılın transfer hamlesi! Başkan Ali Koç 50 milyon euroluk dünya yıldızını getiriyor. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de Galatasaray'ı deplasmanda 10 kişiyle 1-0 yenen Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıdı. Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan sarı-lacivertliler gözünü kararttı. Fenerbahçe'den yüzyılın transfer hamlesi! Başkan Ali Koç 50 milyon euroluk dünya yıldızını getiriyor. İngiliz devi ile görüşmeler başladı. İmzası an meselesi.

ŞAMPİYONLUK UMUTLARINI SON HAFTAYA TAŞIDI

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, ligin 37.haftasında sezonunun en kritik maçına çıktı. Sarı-lacivertli kulüp derbi müsabakasında Galatasaray’ı Çağlar Söyüncü’nün 71.dakikada attığı golle 1-0 yendi. Alınan galibiyet ile sarı-lacivertliler şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımış oldu.

Fenerbahçe, 26 Mayıs Pazar günü küme düşmesi kesinleşen İstanbulspor'u Ülker Stadyumu’nda konuk edecek. Galatasaray, kümede kalma mücadelesi veren TÜMOSAN Konyaspor'a konuk olacak.

yeni-proje-2024-05-21t120247-432.jpg

FENERBAHÇE'DEN YÜZYILIN TRANSFER HAMLESİ

Fenerbahçe'de başkanlık seçimleri tam gaz devam ederken Sportif Direktör Mario Branco, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Fenerbahçe’nin kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı. Branco’nun Arsenal takımında forma giyen Ganalı futbolcu Thomas Partey’in transferi için temaslarda bulunuyor. Branco’nun bu transferi bitirmek için yoğun çaba sarf ettiği belirtildi.

yeni-proje-2024-05-21t120234-808.jpg

2020 yılında İspanyol ekibi Atletico Madrid takımından 50 milyon euro bonservis bedeliyle İngiliz ekibi Arsenal’e transfer olan Partey, bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istediği forma şanslarını bulamadı. Sakatlığını atlatan futbolcu, mart ayından bu yana forma giymeye başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN