Fenerbahçeli ünlü gazeteci Alanyaspor maçı sonrasında canlı yayında sinir krizi geçirdi! 'Bugün hakem olmasa...'

Fenerbahçeli ünlü gazeteci Alanyaspor maçı sonrasında canlı yayında sinir krizi geçirdi! 'Bugün hakem olmasa...'

Evinde ağırladığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Fenerbahçeli ünlü gazeteci, karşılaşmanın ardından canlı yayında sinir krizi geçirdi.

Trendyol Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında evinde Corendon Alanyaspor'u konuk eden Fenerbahçe, rakibiyle 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Sarı-lacivertli ekip, liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırırken Fenerbahçeli ünlü gazeteci maçın ardından canlı yayında sinir krizi geçirdi.

YouTube'da izleyiciyle buluşan 'Vole' kanalında karşılaşmayı değerlendiren Fenerbahçe taraftarı Serdar Ali Çelikler, sarı-lacivertli ekibin Alanyaspor ile berabere kalarak şampiyonluğu kaybettiğini öne sürdü.

"BUGÜN HAKEM OLMASA FENERBAHÇE 1 PUAN DA ALAMAZDI"

Çelikler açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle şampiyonluk gitti. Fenerbahçe’nin bundan sonraki hedefi Konferans Ligi’nde gidebileceği yere kadar gitmek, Türkiye Kupası’nı hedeflemek, alabilirse Süper Kupa’yı alabilmek. Kaybedilmiş bir şey yok hikayelerini kimse bana okumasın. İç sahada 9 puan kaybeden takım şampiyon olamaz. Biz bugünleri gördük. Fenerbahçe’nin 11 numarası, 0 numarası gol atamıyor, 7numaralarından gol buluyor dedik. Krunic’i alma dedik. Transfer hocaya bırakılmaz, teknik heyete takviye dedik

Bugün hakem olmasa Fenerbahçe 1 puan da alamazdı. 2. Yarıdaki penaltı bence skandal bir penaltı. Tadic'e kırmızı kart verilebilir. Tadic orda benim hatam dediği için hakem kafasında bir indirim yaptı. Bu penaltı Galatasaray lehine çalınsa Fenerbahçe olay yaratırdı."

serdar ali çelikler

Çelikler'in açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN